Apache Magazine - zomer 2022

Nederlands | 13-02-2023 | 102 pagina's

€ 13,50

   Beschikbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Nummer 7

Wat wil het Westen bereiken met de economische sancties tegen Rusland? Welke impact op het milieu heeft de verregaande exploitatie van de Noordzee? En waarom wou een Luikse ingenieur in de jaren 50 in godsnaam een kleine kernbom doen afgaan in de Kempen? 

Met onder meer een gesprek met filosoof Laurent de Sutter en een analyse van Rik Coolsaet beloven het weer 100 uitermate boeiende pagina’s te worden. Verwacht je verder aan onderzoeksjournalistiek, graphic journalism, poëzie, unieke reportages en scherpe analyses.

Vier maal per jaar brengt Apache Magazine een eigenzinnige mix aan onderwerpen. Het tijdschrift blijft trouw aan de speerpunten van Apache - onderzoeksjournalistiek, diepgaande berichtgeving en duiding - maar vult het aan met tijdloze inhoud: exclusieve interviews met zieners, scherpzinnige essays, unieke graphic journalism en uitdagende poëzie. Dat alles maakt van Apache een buitengewoon magazine, ideaal voor de meerwaardezoeker en voor de lezer die houdt van kwaliteitsvolle non-fictie. De redactie ontwerpt elk Apache Magazine als een 'bewaartijdschrift' dat de tand des tijds kan doorstaan. In het magazine staan geen advertenties.Details

  EAN :5413095017078
  Uitgever :Apache
  Publicatie datum :  13-02-2023
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Status :Beschikbaar
  Aantal pagina's :102