Yalla Yalla! deel 1 - supplement Marokkaans Bekijk groter

Yalla Yalla! deel 1 - supplement Marokkaans

Basiscursus Arabisch op weg naar A1

Verkrijgbaar

Aanvulling op Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek. Met uitleg over de verschillen tussen Modern Standaard Arabisch en Marokkaans + luister- en leesteksten, audio, oefeningen, woordenlijsten in het Marokkaans.

Meer details

24,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2022, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 112p.

Meer informatie

Dit supplement is een aanvulling op Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek. Het bevat:

  • de luisterteksten en de leesteksten van Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek in het Marokkaans met bijbehorende audio en oefeningen;
  • een uitleg van de verschillen tussen het Modern Standaard Arabisch (MSA) en het Marokkaans voor wat betreft uitspraak en grammatica;
  • de woordenlijsten van Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek in het MSA en het Marokkaans.

Je kunt ook aan de slag met het online materiaal bij dit supplement. 

  • audio in het Marokkaans
  • video’s in het Marokkaans
  • lesmaterialen in het Marokkaans

Yalla Yalla! is een eigentijdse, effectieve methode om kennis te maken met de Arabische taal. Met deel 1 kom je tot halverwege niveau A1. Je leert begroeten, bedanken en eenvoudige gesprekken voeren over jezelf en je familie. Ook leer je eenvoudige zinnen lezen en schrijven.

Yalla Yalla! is ontwikkeld voor het volwassenonderwijs, maar is ook geschikt voor het voortgezet onderwijs. De methode kan zowel in een cursus als voor zelfstudie gebruikt worden.

Gerelateerde titels

Auteurs

Josien Boetje

Josien Boetje studeerde Arabische taal en cultuur aan de Universiteit Utrecht en aan taalinstituten in Marokko en Libanon. Nu werkt ze als docent Arabisch, ontwikkelaar van lesmaterialen en verzorgt ze workshops aan taaldocenten.


Mariska Keizer Verbeek

Mariska Keizer Verbeek studeerde Arabische taal en cultuur aan de Universiteit Utrecht en aan een taalinstituut in Syrië. Ze heeft les gegeven op diverse middelbare scholen en aan de Universiteit Utrecht.