Toolbox beïnvloeden (waaier) Bekijk groter

Toolbox beïnvloeden (waaier)

9789058715968

Verkrijgbaar

Handige waaier die laat zien in welke dagelijkse situaties beïnvloeden een rol speelt en welke strategie het beste past bij wat je wilt bereiken.

Meer details

17,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thema
Jaar van uitgave 2013, 5de herziene druk
Bindwijze waaier
Aantal pagina's 30p.

Meer informatie

Invloed, wie wil het niet hebben? Als medewerker wil je je leidinggevende beïnvloeden, als ouder de leraar van je kinderen, als collega je collega, als huiseigenaar de aannemer, als adviseur je klanten, als klant de garagehouder en als opvoeder je kinderen. Maar hoe doe je dat nu effectief?

Het vergroten van je invloed begint met het beantwoorden van twee vragen: Wat wil ik bereiken in deze situatie (doel)? En hoe kan ik dat het beste aanpakken (strategie)? Vervolgens neem je het initiatief (beweging). Dit 1-2-3-tje is de basis. Doel, strategie en beweging.

Deze handige waaier laat zien in welke dagelijkse situaties beïnvloeden een rol speelt, welke doelen je kunt nastreven en welke strategie het beste past bij wat je wilt bereiken. Kortom: de Toolbox beïnvloeden bevat een groot aantal praktische tools waarmee je je invloed kunt vergroten. Zowel voor privésituaties als een meer zakelijke setting.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Jan van Loon

Jan van Loon is trainer, bedrijfsadviseur en ondernemer. Naast zijn werk voor Schouten & Nelissen is hij directeur van OfferteLab. Dit bureau helpt bedrijven bij het maken van betere offertes, zodat hun omzet stijgt. Naast het begeleiden van offertetrajecten heeft hij meer specialismen: leiderschap & management en beïnvloedings-strategieën.