Gloednieuw magazine rond sociale fotografie dat onderbelichte thema's zichtbaar maakt en daarmee het maatschappelijk debat voedt.
Een uitgebreid overzicht van het imposante fotografische oeuvre van Paul, Menno & Françoise De Nooijer, van 1965 tot 2022.
40 cols in Europa op beeld vastgelegd vanuit het perspectief van de wielrenner. Een iconisch fotoboek met odes aan het klimmen en persoonlijke herinneringen van grote vedetten uit de wielerwereld.
Een boek over klein leed, doodslag, verwarring, kunst en Jezus, met en zonder humor, met en zonder hoofdpijn. Het leven. De foto-hoofden krijg je er gratis bij.
Deze fotocollages laten zien en misschien voelen hoe het voelt om te lijden aan de ziekte dementie. Een portret van dementie en een hommage aan Loes. Loes is haar meisjesnaam.
Een noodzakelijk fotoboek met portretten in zwart/wit van vluchtelingen die al maanden en soms jaren in overvolle asielcentra op het startschot van hun procedure wachten. Daarnaast symboliseren ook conceptuele beelden het lange wachten. De foto’s zijn gelardeerd met gedichten van Rodaan Al Galidi en met fragmenten uit zijn romans Hoe ik talent voor het...
Een uitgebreid overzicht van het werk dat Martijn Doolaard van 2000 tot 2021 creëerde. Door zijn beelden te bewerken creëert hij een afwijkende werkelijkheid waarmee hij uit is op ambivalentie, ontregeling en bevreemding.
Zwart-witfotowerken, met een korrelig en aanraakbaar aspect. Eenzame naaktmodellen die niet alleen zichzelf zijn, maar ook staan voor een begrip, een stemming of een sfeer.
10de deel in de serie 'De wereld volgens Jos Houweling'. Een jubileum. Foto's die een verhaal vertellen zonder woorden. 200 stevige, vette verhalen, gebakken in fantasie.
8ste deel in de serie 'De wereld volgens Jos Houweling'. Een tentoonstelling in een boek. Collage-portretten.
Een indrukwekkende aanvulling op het al even indrukwekkende eerste deel, met foto's waar vooral fantasie en verbeelding de boventoon voeren.
Ca. 200 collages gemaakt met foto's van het televisiescherm. Televisiebeelden stilgezet en gehergroepeerd tot andere visuele verhalen. Televisie zoals die niet is bedoeld.
28 nieuwe zwart-wit portretten, eigenzinnige verbeeldingen van herinneringen aan personen die een belangrijke rol speelden in de jeugd van de fotograaf.
Details van kunstwerken, samengevoegd tot telkens een nieuw kunstwerk, tot in totaal tweehonderd fotocollages.
Met Zelf treedt Andrea Voigt voor het eerst naar buiten als fotograaf. In 25 portretten 'verbeeldt' zij zichzelf: serieus, maar ook met humor.
Een breed panorama van fotografische creativiteit tijdens het interbellum in Amsterdam, een bijzondere periode in de geschiedenis van de beeldcultuur.
De losse foto's die ik neem, zijn vergelijkbaar met stills uit een film, maar ik kies ze terwijl de actie loopt, en de uitkomst nog helemaal niet vaststaat. Ik bied de kijker het begin van zijn verhaal.
Around 300 photographic pieces that afford an overview of the rich and varied body of work that Dutch artist Winfred Evers (1954 Haarlem) had been building since 1975.
Naast Miro's meest recente werk in kleur zijn in dit boek ook werken opgenomen uit zijn zwart-witseries vanaf de jaren '80 die een connectie hebben met dit nieuwe werk.
Een ontspannen kijk op de stad Amsterdam die 744 jaar bestaat. Fotocollages vol realiteit, zelfspot en ironie. Voor mensen die van Amsterdam houden en voor toeristen die niet naar Amsterdam gaan.
Jos Houweling geeft ingezonden foto's een tweede leven met veranderingen en toevoegingen.
Een nieuwe reeks zwart-witportretten, suggestieve fantasmagorieën van de Nederlandse fotograaf Martijn Doolaard.
Fotografische sculpturen van stevige billen en eindeloze benen. Een beeldhouwwerk op papier.
200 verrassende, kleurige fotocollages van Jos Houweling, uit de jaren zeventig en uit 2015-2018.