kinderen & jeugd Er zijn 111 producten

per pagina
Toont 1 - 25 van de 111 items
 • De klas uit '41
  van der Meer, Boter (illustraties)

  Het is 1941 en langzaam komt de oorlog de vijfde klas binnen. Over bezetting, voedseltekort en jodenvervolging. Over de vraag wat 'goed' en 'fout' is. Vanaf 10 jaar.

  14,95 €
 • Incekara, Altıntaş Birben (illustraties)

  Hay wordt opgevoed door een gazelle op een onbewoond eiland. Een boek over dieren en hun eigenschappen, maar ook over zelfwaardering en de relatie van de mens met de natuur. Geïnspireerd door de filosofische roman Hayy Ibn Yaqzan van de Andalusische filosoof Ibn Tufayl uit 1175. Vanaf 2 jaar.

  14,95 €
 • de Jonge

  Een prentenleesboek om jonge nieuwkomers op een speelse manier aan te moedigen om te leren lezen en praten in een voor hen nieuwe taal. Ook interessant als voorleesboek voor ouders van nieuwkomers en anderen die lezen lastig vinden.

  14,90 €
 • Verrij

  Verhalen vol plezier en fluisterzachte lessen voor kinderen én voor degene die voorleest. Over gevoelens van verdriet en boosheid, geloven in jezelf, tot rust komen, gescheiden ouders, piekeren, rouw en verlies, houden van jezelf. In te zetten door kindercoaches, -therapeuten en ouders, leerkrachten en begeleiders die kinderen van 6 tot 12 jaar graag...

  22,50 €
 • Verrij

  Verdiepend werkboek bij het voorleesboek Fabels van Vos. Met oefeningen en methoden die direct inzetbaar zijn. Om kinderen van 6 tot 12 jaar te ondersteunen in hun zoektocht naar zichzelf en het omgaan met de uitdagingen van het leven.

  20,00 €
 • Reynders, Schollaert (ill.)

  Een invoelend verhaal over een kleine jongen die zich ergens op het autismespectrum bevindt. Met dit verhaal hoopt de auteur dat de (voor)lezers een rode draad vinden om samen op weg te gaan met hun kind door de kluwen die onze samenleving voor velen is.

  14,95 €
 • Een ontdekkingsreis door je eigen hoofd
  Thomaes

  Ga op ontdekkingsreis in je eigen hoofd naar Planeet ‘Gevoel’, ‘Gedachten’, ‘Gedrag’, ‘Ik’, en ‘School’. Ontdek hoe ze in elkaar zitten en wat ze met elkaar te maken hebben. Met grappige illustraties. Vanaf 10 jaar.

  18,95 €
 • Beaty, Roberts

  Aaron Terhaar droomt ervan ooit zelf een boek te schrijven. Maar lezen en schrijven blijkt voor hem veel moeilijker te zijn dan voor zijn klasgenoten. Daar gaat zijn droom! Tot hij een heel andere manier vindt om een verhaal te vertellen. Een grappig prentenboek.

  14,95 €
 • 16 verhalen & 16 gedichten over opgroeien en puberteit voor jonge tieners
  Hoogerwerf, Van Meter (illustraties)

  Verhalen en gedichten over en van kinderen die in de puberteit zitten of nog net niet. Ze gaan over je fysieke ontwikkeling, je gevoelens, nare dingen, zoals misbruik. Er zijn ook een paar verhalen over en uit andere culturen.

  17,50 €
 • El Moussaoui, Nijs

  Ali is zijn knuffel kwijt. Wie is de knuffeldief? Een kleurrijk prentenboek vanaf 1 jaar over gezin, papa, knuffels en voorzetsels.

  12,95 €
  Alleen online
 • Timouzar, Thijs

  Het is feest, want Yasmina heeft twee nieuwe broertjes. Yasmina vindt het al snel stom, want iedereen brengt cadeautjes voor de baby's. Een kleurrijk prentenboek over baby's, jaloezie en kleuren. Vanaf 2 jaar.

  12,95 €
 • Babazia, Muls

  Elk jaar gaat Mouna's oma naar Marokko, haar geboorteland, en komt dan met volle koffers terug. Een prentenboek over heimwee, migratie, grootouders en bloemen. Vanaf 3 jaar.

  12,95 €
 • Romanova, Van Hove

  Bij Sasha's oma, haar babushka, is klusjes doen heel wat anders dan thuis. Een kleurrijk prentenboek over grootouder, gezin, diversiteit, klusjes doen. Vanaf 3 jaar.

  12,95 €
 • van de Geest, De Schutter

  Amins mama doet heel gek. Wat is er toch met haar?!  Een kleurrijk prentenboek over verliefdheid, LGBTI+ en planten. Vanaf 3 jaar.

  12,95 €
 • Nelissen, Szejda

  Aga en Kamil doen boodschappen in de Poolse winkel voor donutdag. Wat betekenen al die vreemde woorden op de verpakkingen? Een kleurrijk prentenboek over tweetaligheid, Poolse feestdag, grootouder en donuts. Vanaf 4 jaar.

  12,95 €
 • Ould Aissa, Van der Cruyssen

  Een kleurrijk prentenboek over menseneter Tamza, een van de bekendste figuren uit de Berberse volksverhalen die van generatie op generatie mondeling doorgegeven worden. Vanaf 4 jaar.

  12,95 €
 • Charkaoui, Kastit

  Een boek voor iedereen die de pijn van racisme wil stoppen: kinderen die er zelf mee te maken krijgen én kinderen die een bondgenoot willen zijn. Je kunt dit boek op je eentje lezen, samen met een vriendin of vriend of samen met een volwassene.

  20,00 €
 • Hoogerwerf, Esselink (ill.)

  Een liefdevol prentenboek over zwangerschap, geboorte, seksuele diversiteit, bloot, liefde en vriendschap. Een mooie aanleiding om met kinderen te praten over relationele en seksuele ontwikkeling. 

  14,95 €
 • van Veen, van den Goorbergh (illustraties)

  Over Sam, die helemaal opgaat in zijn verzameling dierenknuffels en graag alle landen wil bezoeken waar de dieren van nature thuis horen. Een dromerig prentenboek voor jonge kinderen.

  14,95 €
 • Vermeij, Spee

  Kikker kan minder goed praten en gaat met slang op zoek naar wat hij wel goed kan. Dit boekje helpt kinderen na te denken over hun sterke eigenschappen en sterkt hun zelfvertrouwen.

  16,95 €
 • Hogtun

  Het verhaal van twee bomen, een jonge en een oude. Een verhaal over de seizoenen, over liefde en veerkracht, afscheid nemen en de kringloop van het leven. Een prachtig prentenboek voor kinderen vanaf 6 jaar.

  14,95 €
 • Manley, Gardner (illustraties)

  Een duidelijk verhaal over opstaan tegen pesten, over vriendschap en saamhorigheid.

  14,95 €
 • over angst
  Delfos

  Een therapeutisch verhaal voor kinderen van ongeveer 5 tot 10 jaar die erg angstig zijn. Ook bruikbaar als voorlichtingsboek om kinderen duidelijk te maken hoe angst werkt en wat je eraan kunt doen. Met gratis e-book

  14,90 €
 • Verhalen voor het stimuleren van klankbewustzijn bij jonge kinderen
  Nijssen, Revers (ill.)

  Een vrolijk prentenboek met korte verhalen opgebouwd uit woorden met één specifieke klank. Om het klankbewustzijn te stimuleren. Belangrijk bij het leren praten op jonge leeftijd en het leren lezen en schrijven op latere leeftijd. Voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

  22,00 €
 • Wat aliens en robots ons kunnen leren over taal
  Goudswaard, Lammertink

  Een stripverhaal voor kinderen met en zonder taalontwikkelingsstoornis vanaf ongeveer 10 jaar. Het doel is om meer bekendheid te creëren voor TOS en kinderen te enthousiasmeren voor taalwetenschap. Gebaseerd op het promotieonderzoek van Imme Lammertink.

  12,50 €
Toont 1 - 25 van de 111 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten