kinderen & jeugd Er zijn 120 producten

per pagina
Toont 1 - 25 van de 120 items
 • Technische hoogstandjes in een laag land
  de Boer

  Een reis langs technische hoogstandjes, de kunstwerken van ingenieurs in verband met water. Over dijken, bruggen en tunnels, vuil en schoon water en nog veel meer. Voor kinderen met interesse in bouwkunde.

  18,99 €
 • Een verhaal over hoe je door moeilijke tijden komt
  Westcott, Hu

  Therapeutische prentenboek om kinderen van 4-10 jaar en volwassenen te laten praten over moeilijke gebeurtenissen tijdens het opgroeien. Met eenvoudige adviezen voor volwassenen, waarmee ze hun kind kunnen helpen.

  21,90 €
 • Een verhaal over gescheiden zijn van mensen van wie je houdt
  Westcott, Hu

  Dit therapeutische prentenboek is geschreven om kinderen van 4-10 jaar en volwassenen te laten praten over gescheiden zijn van mensen van wie je houdt of als je die verliest. Met eenvoudige adviezen voor volwassenen om hun kind te helpen.

  21,90 €
 • Een verhaal over hoe je kunt herstellen van een angstige ervaring
  Westcott, Hu

  Dit therapeutische kinderboek stelt ouders en kinderen in staat over een angstige gebeurtenis te praten. Na het verhaal volgt goede begeleiding voor volwassenen om hun kind te kunnen helpen.

  21,90 €
 • Ferry is zo snel als een Ferrari!
  Hilbers , Ehrlich

  Een verhaal vol humor en tips over en voor kinderen met druk, impulsief en ongeconcentreerd gedrag. Met de boosheidsthermometer. 6de, herziene druk.

  21,00 €
 • Esselink

  Vlinder droomt ervan te kunnen vliegen. Maar Vlinder is anders: ze heeft geen vleugels. Een grappig prentenboek over doorzetten en zelfvertrouwen.

  14,95 €
 • Reis mee op het schip van Galilei en in de trein van Einstein
  Fritschy

  Ontdek alles over tijd en ruimte. Over hoe de eerste klokken werkten en hoe Einstein alle ideeën over tijd en ruimte helemaal op hun kop zette. En hoe je kunt tijdreizen...

  19,99 €
 • Zingend de dag door met muziek en spel
  Beverloo, Vlaming

  30 liedjes voor peuters en kleuters, met illustraties, muzieknotatie en spelbeschrijvingen en extra materiaal online. Ideaal voor de kinderopvang.

  25,00 €
 • De klas uit '41
  van der Meer, Boter (illustraties)

  Het is 1941 en langzaam komt de oorlog de vijfde klas binnen. Over bezetting, voedseltekort en jodenvervolging. Over de vraag wat 'goed' en 'fout' is. Vanaf 10 jaar.

  14,95 €
 • Incekara, Altıntaş Birben (illustraties)

  Hay wordt opgevoed door een gazelle op een onbewoond eiland. Een boek over dieren en hun eigenschappen, maar ook over zelfwaardering en de relatie van de mens met de natuur. Geïnspireerd door de filosofische roman Hayy Ibn Yaqzan van de Andalusische filosoof Ibn Tufayl uit 1175. Vanaf 2 jaar.

  14,95 €
 • de Jonge

  Een prentenleesboek om jonge nieuwkomers op een speelse manier aan te moedigen om te leren lezen en praten in een voor hen nieuwe taal. Ook interessant als voorleesboek voor ouders van nieuwkomers en anderen die lezen lastig vinden.

  14,90 €
 • Verrij

  Verhalen vol plezier en fluisterzachte lessen voor kinderen én voor degene die voorleest. Over gevoelens van verdriet en boosheid, geloven in jezelf, tot rust komen, gescheiden ouders, piekeren, rouw en verlies, houden van jezelf. In te zetten door kindercoaches, -therapeuten en ouders, leerkrachten en begeleiders die kinderen van 6 tot 12 jaar graag...

  22,50 €
 • Verrij

  Verdiepend werkboek bij het voorleesboek Fabels van Vos. Met oefeningen en methoden die direct inzetbaar zijn. Om kinderen van 6 tot 12 jaar te ondersteunen in hun zoektocht naar zichzelf en het omgaan met de uitdagingen van het leven.

  20,00 €
 • Reynders, Schollaert (ill.)

  Een invoelend verhaal over een kleine jongen die zich ergens op het autismespectrum bevindt. Met dit verhaal hoopt de auteur dat de (voor)lezers een rode draad vinden om samen op weg te gaan met hun kind door de kluwen die onze samenleving voor velen is.

  14,95 €
 • Een ontdekkingsreis door je eigen hoofd
  Thomaes

  Ga op ontdekkingsreis in je eigen hoofd naar Planeet ‘Gevoel’, ‘Gedachten’, ‘Gedrag’, ‘Ik’, en ‘School’. Ontdek hoe ze in elkaar zitten en wat ze met elkaar te maken hebben. Met grappige illustraties. Vanaf 10 jaar.

  18,95 €
 • Beaty, Roberts

  Aaron Terhaar droomt ervan ooit zelf een boek te schrijven. Maar lezen en schrijven blijkt voor hem veel moeilijker te zijn dan voor zijn klasgenoten. Daar gaat zijn droom! Tot hij een heel andere manier vindt om een verhaal te vertellen. Een grappig prentenboek.

  14,95 €
 • 16 verhalen & 16 gedichten over opgroeien en puberteit voor jonge tieners
  Hoogerwerf, Van Meter (illustraties)

  Verhalen en gedichten over en van kinderen die in de puberteit zitten of nog net niet. Ze gaan over je fysieke ontwikkeling, je gevoelens, nare dingen, zoals misbruik. Er zijn ook een paar verhalen over en uit andere culturen.

  17,50 €
 • El Moussaoui, Nijs

  Ali is zijn knuffel kwijt. Wie is de knuffeldief? Een kleurrijk prentenboek vanaf 1 jaar over gezin, papa, knuffels en voorzetsels.

  12,95 €
  Alleen online
 • Timouzar, Thijs

  Het is feest, want Yasmina heeft twee nieuwe broertjes. Yasmina vindt het al snel stom, want iedereen brengt cadeautjes voor de baby's. Een kleurrijk prentenboek over baby's, jaloezie en kleuren. Vanaf 2 jaar.

  12,95 €
 • Babazia, Muls

  Elk jaar gaat Mouna's oma naar Marokko, haar geboorteland, en komt dan met volle koffers terug. Een prentenboek over heimwee, migratie, grootouders en bloemen. Vanaf 3 jaar.

  12,95 €
 • Romanova, Van Hove

  Bij Sasha's oma, haar babushka, is klusjes doen heel wat anders dan thuis. Een kleurrijk prentenboek over grootouder, gezin, diversiteit, klusjes doen. Vanaf 3 jaar.

  12,95 €
 • van de Geest, De Schutter

  Amins mama doet heel gek. Wat is er toch met haar?!  Een kleurrijk prentenboek over verliefdheid, LGBTI+ en planten. Vanaf 3 jaar.

  12,95 €
 • Nelissen, Szejda

  Aga en Kamil doen boodschappen in de Poolse winkel voor donutdag. Wat betekenen al die vreemde woorden op de verpakkingen? Een kleurrijk prentenboek over tweetaligheid, Poolse feestdag, grootouder en donuts. Vanaf 4 jaar.

  12,95 €
 • Ould Aissa, Van der Cruyssen

  Een kleurrijk prentenboek over menseneter Tamza, een van de bekendste figuren uit de Berberse volksverhalen die van generatie op generatie mondeling doorgegeven worden. Vanaf 4 jaar.

  12,95 €
 • Charkaoui, Kastit

  Een boek voor iedereen die de pijn van racisme wil stoppen: kinderen die er zelf mee te maken krijgen én kinderen die een bondgenoot willen zijn. Je kunt dit boek op je eentje lezen, samen met een vriendin of vriend of samen met een volwassene.

  20,00 €
Toont 1 - 25 van de 120 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten