zelfhulp Er zijn 16 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 16 items
 • In drie stappen leren genieten van werk en leven
  Roelands

  Een gestructureerd zelfhulpprogramma in drie stappen om je verstoorde stresshormoonbalans te herstellen en tips om een nieuwe burn-out te voorkomen. Ook interessant voor bedrijfsartsen, coaches en therapeuten. zesde, herziene druk!

  21,90 €
 • aan de slag met Acceptatie en Commitment Therapie - een lees- en doeboek voor kinderen en jongeren
  Steeman

  Met dit boek leer je je gedachten en gevoelens beter te begrijpen en er woorden aan te geven. Naast informatie en voorbeelden bevat het ook veel praktische oefeningen. De rode draad in het boek is de Acceptatie en Commitment Therapie (ACT).

  17,50 €
 • Hoe aandacht en compassie je bevrijden van boosheid en rust brengen in je leven
  Brantley

  Een methode om met mindfulness, stressreductie en compassie je boosheid, angst en vijandige emoties te beheersen. Leer vaardigheden om zelfinzicht te bevorderen, overreacties te vermijden en gemakkelijker in de omgang te worden.

  21,95 €
 • Vaardigheden en technieken voor (jong)volwassenen met autisme (ASS) en/of ADHD
  de Leeuw

  Nieuwe methodiek, zeer praktisch toepasbaar, waarmee mensen met overgevoeligheid voor prikkels leren hier beter mee om te gaan. Uiteraard ook zeer geschikt voor coaches en begeleiders.

  19,90 €
 • Nekpijn, hoofdpijn, rugpijn, whiplash, vermoeidheid, duizeligheid, spierreuma, hyperventilatie
  van Geloven

  Over SOLK, Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten en een echte uitweg ervoor, de psychosomatische therapie.

  16,50 €
Toont 1 - 5 van de 16 items