landschapsarchitectuur Er zijn 10 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 10 items
 • Werken, leren, reflecteren
  Majoor , Morel, Straathof , Suurenbroek , van Winden

  De taaie vraagstukken van de stad Amsterdam aanpakken in co-creatie en participatie met de betrokkenen, in drie fieldlabs van de Hogeschool van Amsterdam en vele partners.

  19,95 €
 • 2500 jaar werken aan land en water
  Abrahamse, van der Zee, Kosian

  De Atlas van de Schie vertelt met oude én nieuwe kaarten het verhaal hoe een kanaaltje in het nog praktisch onbevolkte Holland een vaarweg werd in het sterkst verstedelijkte deel van Nederland.

  29,90 €
 • 40 markante voorbeelden
  van Blankenstein, van den Hoonaard, Remery , Spits

  Deze rijk geïllustreerde uitgave brengt op heldere wijze de geschiedenis van de bruggenbouw in Nederland in beeld: van de Sint Servaasbrug in Maastricht, de Magere Brug in Amsterdam tot de nieuwe Hanzeboog over de IJssel bij Zwolle.

  29,95 €
 • Stedelijke parken en landschappen
  Steenbergen, Reh

  Rijk geïllustreerde boek over het stedelijk landschap vanaf de renaissance tot nu. Met als voorbeeld de stedelijke landschappen en parken van Rome, Parijs, Londen, Berlijn, New York, Amsterdam, Barcelona, Boston, Hamburg, Frankfurt en Keulen.

  49,90 €
 • Edens, Van Damme

  Over de tweejaarlijkse Rietveldprijs die in 2009 naar Bureau Wissing en West 8 ging, met het stedenbouwkundig plan en inrichtingsplan voor bedrijvenpark Papendorp.

  9,90 €
Toont 1 - 5 van de 10 items