filosofie Er zijn 10 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 10 items
 • Soudijn

  Deze geheel geactualiseerde, derde editie van het ethisch handboek voor de psycholoog gaat uitgebreid in op de beroepscode 2015 van het NIP. Met tal van concrete voorbeelden uit de praktijk en oefeningen om de ethische regels te doorgronden.

  24,95 €
 • spiritualiteit zonder religie
  Harris

  Eeels een persoonlijk relaas, deels een zoektocht naar de wetenschappelijke fundamenten van spiritualiteit. Geen ander boek brengt contemplatieve wijsheid en moderne wetenschap op deze manier samen.

  21,95 €
 • Respect en verantwoordelijkheid, vrijheid en geweten
  Kroon

  In dit boek verbindt Tom Kroon inzichten uit de ethiek met gegevens uit de ontwikkelingspsychologie en plaatst deze in een pedagogisch kader. Hij geeft ouders, leerkrachten en pedagogen tal van adviezen en verdiept het pedagogisch inzicht.

  24,90 €
 • Een filosofiegeschiedenis (roman)
  Bosch

  Enerverende speurdersroman en filosofiegeschiedenis in één. Een uitgelezen achtergrondboek voor middelbare scholieren met filosofie in hun pakket en een aanrader voor iedereen die zich wijsgerige basiskennis wil eigen maken.

  22,50 €
 • met kinderen van 10-12 jaar
  van Bodegraven

  18 inspirerende thema's over de vragen en dilemma's die het leven biedt voor kinderen van 10 tot 12 jaar. De unieke werkwijze op het (digi)bord zorgt voor een overzichtelijk en toegankelijk filosofisch onderzoek.

  22,50 €
Toont 1 - 5 van de 10 items