orthopedagogiek Er zijn 8 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 8 items
 • Hoe jij als pedagogisch professional het verschil maakt
  Klein

  De eerste uitgave die opvoeders en begeleiders praktische vaardigheden leert om de ‘Factor i’ te kunnen bieden aan laagbegaafde jongeren: Iets dat of Iemand die doelbewust het verschil maakt bij het laten ontdekken en ontwikkelen van hun talenten.

  22,50 €
 • Voor jeugdigen met gedragsproblemen in (24-uurs) zorg
  van Blokenhoeve

  Theorie en praktijk van een nieuwe groepsbehandelmethodiek voor het verbeteren van de sociaal-emotionele ontwikkeling van jongeren met gedragsproblemen opgenomen in de jeugdzorg.

  32,50 €
 • Laten we aan het klussen gaan!
  van Blokenhoeve

  Dit werkboek hoort bij Op Stap: Continu methodiek voor sociaal-emotionele ontwikkeling. Jongeren gaan zelf aan de slag met een 'klus' binnen een thema dat de sociaal-emotionele ontwikkeling bevordert.

  39,50 €
 • Theorie en praktijk van innerlijke relaties in de opvoeding
  van der Doef

  Een inspirerend naslagwerk voor ieder die op academisch niveau en op basis van grote denkers als Spinoza, Kierkegaard, Dilthey, Foucault en Lacan een leidraad zoekt de hedendaagse opvoeding en hulp aan opvoedingsproblemen.

  29,90 €
 • in speciaal onderwijs en jeugdzorg
  Schoot, Scholte

  Welke factoren zijn een belemmering voor angstig-depressieve kinderen om optimaal van onderwijs te profiteren en hoe kunnen we deze opvangen? Een toegankelijk antwoord en concrete handvatten voor ouders en professionals.

  12,40 €
Toont 1 - 5 van de 8 items