secundair onderwijs Er zijn 50 producten

per pagina
Toont 26 - 30 van de 50 items
 • Kleine ingrepen, grote effecten
  Keijzer, Verheggen , van Gils

  Een praktisch inspiratieboek vol met tips voor kleine ingrepen en werkvormen die recht doen aan de verschillen tussen leerlingen of cursisten in heterogene en homogene groepen. Deze uitgave is alleen als gratis beoordelingsexemplaar te bestellen voor docenten die lesgeven op een lerarenopleiding.

  32,95 €
 • Communiceren met pubers en adolescenten
  Delfos

  Een helder geschreven boek, dat met vele voorbeelden de wereld van de puber op indringende wijze ontsluit. Geeft handvatten in communicatie met en opvoeding van pubers. Geschikt als leerboek in opleidingen voor mensen die met jongeren werken.

  31,00 €
 • de Bas

  Dit boek bevat een uitgebreide hoeveelheid oefen- en proeftoetsen om je gedegen voor te bereiden op de landelijke toelatingstoets geschiedenis. Het geeft leerkrachten (in opleiding) zicht op het eigen repertoire aan historische kennis.

  22,50 €
 • Handboek voor de onderwijspraktijk
  Teitler

  Dit boek geeft (aanstaande) docenten instrumenten om lessen in orde te krijgen én te houden. Het boek gaat specifiek over mbo-studenten en is daarin uniek.

  35,95 €
 • Staatsen, Heebing

  Aanwijzingen voor het vormgeven van communicatief vreemdetalenonderwijs, specifiek gericht op de onderbouw van het voortgezet (secundair) onderwijs.

  38,50 €
Toont 26 - 30 van de 50 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten