schrijf je in op onze mailinglijsten

Boekenportaal Er zijn 70 producten

per pagina
Toont 1 - 25 van de 70 items
 • Ontdek de voordelen en begin zelf via deze praktische handleiding
  Anrijs

  Leer alles over de voordelen van mulchen, hoe, wanneer en waarmee je de bodem in je tuin bedekt met een dikke laag organisch materiaal.

  24,95 €
 • Hugo

  Een volledige vertaling van deze immense roman en de eerste uitgave die door middel van een uitgebreide annotatie de lezer inzicht biedt in de historische context van de gebeurtenissen in het boek.

  65,00 €
 • Oriëntatie op pedagogische werkvelden
  van Veen (red.)

  Dit boek helpt (toekomstige) professionals zich te oriënteren binnen het breed en gevarieerd pedagogisch beroepenveld. Het behandelt de diverse werkterreinen, de kerntaken ervan en de vereiste competenties.

  36,50 €
 • Methode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen
  de Boer, van der Kamp, Pentermann

  Communicatieve totaalmethode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen, van ERK-niveau A2 naar B1. Met aandacht voor alle taalvaardigheden en de uitbreiding van vocabulaire en grammatica. 4de herziene druk.

  48,50 €
 • De klas uit '41
  van der Meer, Boter (illustraties)

  Het is 1941 en langzaam komt de oorlog de vijfde klas binnen. Over bezetting, voedseltekort en jodenvervolging. Over de vraag wat 'goed' en 'fout' is. Vanaf 10 jaar.

  14,95 €
 • Incekara, Altıntaş Birben (illustraties)

  Hay wordt opgevoed door een gazelle op een onbewoond eiland. Een boek over dieren en hun eigenschappen, maar ook over zelfwaardering en de relatie van de mens met de natuur. Geïnspireerd door de filosofische roman Hayy Ibn Yaqzan van de Andalusische filosoof Ibn Tufayl uit 1175. Vanaf 2 jaar.

  14,95 €
 • Leergang Nederlands voor midden- en hoogopgeleide anderstaligen
  Verbruggen, Taks, van Falier, Jacobs

  Taaltalent 3 brengt de cursist NT2 van niveau A2 naar niveau B1. Voor volwassen midden- en hoogopgeleide anderstaligen. Derde herziene druk.

  48,50 €
 • met illustraties van Greetje Sieders
  Baarda

  Ruim vijftig voorbeelden van eenvoudige, creatieve manieren om informatie te krijgen van kinderen en jongeren over henzelf en hun leefomgeving en met hen moeilijke zaken te bespreken.

  23,90 €
 • Een basismethodiek van het sociaal werk
  Rauwerdink-Nijland, Metz

  Dit is het eerste handboek Straathoekwerk, een outreachende basismethodiek binnen het sociaal werk. Voor alle (aanstaande) sociale professionals die te maken hebben met moeilijk bereikbare doelgroepen.

  39,95 €
 • Werken met de Systemische Ontwikkel Matrix (SOM)
  Jeninga, Woldendorp

  Dit boek gaat in op de ontwerpeisen die de digitale transformatie vraagt en de veranderkundige interventies die noodzakelijk zijn. Volgens het eigen model van de Systemisch Ontwikkel Matrix.

  26,90 €
 • Bevrijd jezelf van schaamte, woede en pijn en vind opnieuw betekenis in je leven met Acceptance & Commitment Therapie
  Evans, Walser, Drescher, Farnsworth

  Een krachtige, stapsgewijze aanpak die je helpt te herstellen van moreel trauma. Een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die moreel trauma aan den lijve heeft ondervonden of op zoek is naar nieuwe manieren om anderen bij te staan in het herstellen daarvan.

  35,00 €
 • De rol van de leerkracht in het basisonderwijs
  Ale, van Schaik

  Dit studieboek plaatst het leerkrachtgedrag in het rekenonderwijs op de basisschool centraal, biedt de achterliggende theorieën over het leren rekenen voor kinderen tussen 4 en 12 jaar en veel voorbeelden, opdrachten, tips en verwijzingen naar materialen en achtergrondliteratuur. 2de druk

  49,50 €
 • Succesvol behandeld
  van Zaalen

  Dit boek biedt (toekomstige) logopedisten concrete behandelmethodes en wetenschappelijk onderbouwd materiaal voor het vaststellen en behandelen van broddelen, een spreeksnelheidsstoornis.

  33,95 €
 • Trimesterieel tijdschrift - zomer 2022

  Tijdschrift voor maatschappijkritiek en marxistische analyse.

  14,00 €
 • Vernieuwing van de Amsterdamse tuinsteden
  de Hoog, de Wit

  In de Westelijke Tuinsteden in Amsterdam zijn tussen 2000 en 2021 meer dan 25.000 woningen nieuw gebouwd, gerenoveerd of getransformeerd. Dit boek documenteert de 297 bouwprojecten, met een accent op de 22 prijswinnaars, en reflecteert op het resultaat.

  24,95 €
 • Migrants in urban space
  Knappers

  Author Lena Knappers presents a strategy in three steps – based on observations and different practices  ̶  that forms the basis for an alternative approach to the organisation of migration in the European city. Met een Nederlandse samenvatting

  24,95 €
 • Handboek voor de onderwijspraktijk
  Teitler , Teitler

  Dit praktisch handboek laat zien hoe je als (toekomstige) docenten een vriendelijke en veilige omgeving creëert waarin leerlingen optimaal kunnen leren. Met uitgebreid extra materiaal online. 4de herziene druk.

  40,50 €
 • de Bakker, Burlage, Hendriks, van Herwaarden, van Norden

  Het eerste boek dat (toekomstige) leerkrachten in het basisonderwijs helpt om een eigen visie te vormen op geïntegreerd zaakvakonderwijs en om zelf geïntegreerde lessen te ontwerpen. Het bied zowel theorie als praktische elementen.

  42,50 €
 • de Vega

  In de stukken van Lope de Vega bepalen machtsmisbruik, verkrachting, geschonden eer, wraak en gerechtigheid de verhaallijn, thema's die verschillen van de klassieke toneeltradities. Zijn theatrale succesformule licht hij toe in zijn unieke Nieuwe Toneelschrijfkunst. Samen geven ze een goed beeld van deze unieke 16de-eeuwse toneeldichter.

  18,00 €
 • van der Niet

  Voordeelbundel. Deze boeken bieden een introductie in de taalfilosofie en helpen politieke argumentatie en drogredenen beter te begrijpen. 

  30,00 €
 • Visser, Vanheste

  Voordeelbundel. Beide boeken bieden een ander perspectief op het innerlijk leven van de mens als tegenhanger van het materialistische 'wij zijn ons brein'.

  30,00 €
 • Van Marnay naar Stes.-Maries-de-la-Mer

  Deel 2 van de fietsgids die u van Nederland via België, Luxemburg en Oost-Frankrijk naar de Middellandse Zee brengt en daarbij druk verkeer en grote steden mijdt.

  22,95 €
 • De keizers van het Heilige Roomse Rijk
  van Houtert

  Cas van Houtert borstelt een portret van de keizers van het Heilig Roomse Rijk met al hun hebbelijkheden. Een meeslepend relaas gebaseerd op een indrukwekkende feitenkennis en gebracht met een vleugje ironie.

  29,95 €
 • NT2, vaktaal en competenties
  Makaske, Bos

  De sleutel voor anderstaligen naar betere taal en werknemerscompetenties op de werkvloer. Praktijkgerichte oefeningen voor verschillende taalvaardigheden. Met extra materiaal online. Geschikt voor middenopgeleide anderstaligen met minimaal taalniveau A2.

  39,95 €
 • de Jonge

  Een prentenleesboek om jonge nieuwkomers op een speelse manier aan te moedigen om te leren lezen en praten in een voor hen nieuwe taal. Ook interessant als voorleesboek voor ouders van nieuwkomers en anderen die lezen lastig vinden.

  14,90 €
Toont 1 - 25 van de 70 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten