schrijf je in op onze mailinglijsten

Boekenportaal Er zijn 100 producten

per pagina
Toont 1 - 25 van de 100 items
 • Technische hoogstandjes in een laag land
  de Boer

  Een reis langs technische hoogstandjes, de kunstwerken van ingenieurs in verband met water. Over dijken, bruggen en tunnels, vuil en schoon water en nog veel meer. Voor kinderen met interesse in bouwkunde.

  18,99 €
 • Sterfelijk zijn in het YOLO-tijdpers
  Lepers

  Dit boek onderzoekt de angst voor de dood en hoe die de afgelopen eeuwen is geëvolueerd. Hoe is het mogelijk om zin te vinden in het bestaan, wanneer we ervan uitgaan dat we enkel over dit ene leven beschikken.

  24,90 €
 • Over de troost bij het sterven van een geliefde, de kunst van het sterven, de ziel als eenheid van de menselijke persoon en het perspectief na dit sterfelijke leven. Deze filosofisch getinte dialoog resulteert in een visie op de onsterfelijke ziel en op het mysterie van de lichamelijke verrijzenis.

  19,90 €
 • Praktijkboek voor onderwijs- en zorgprofessionals
  Korevaar, Hofstra

  Dit boek geeft inzicht in veelvoorkomende psychische problemen bij studenten en biedt daarnaast praktische en toepasbare handvatten om deze jongeren binnen het onderwijs te begeleiden bij het volhouden van hun studie.

  30,50 €
 • Steendam, Van Brabant

  Hoe Cuba zijn bevolking mobiliseert in een langetermijnstrategie tegen de klimaatverandering. Een tocht langs waterwonderwouden, zonnedaken, stadstuintjes en een wetenschap dicht bij het volk.

  20,00 €
 • Hedebouw (red.)

  Raoul Hedebouw bokste samen met een ploeg jonge talenten een toekomstplan in elkaar. Omdat het tijd is om te breken met de oude recepten. Een switch voor het klimaat en voor onze portemonnee.

  19,50 €
 • Basiscursus Arabisch op weg naar A1
  Boetje, Keizer Verbeek

  Aanvulling op Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek. Met uitleg over de verschillen tussen Modern Standaard Arabisch en Syrisch + luister- en leesteksten, audio, oefeningen, woordenlijsten in het Syrisch.

  24,95 €
 • Basiscursus Arabisch op weg naar A1
  Boetje, Keizer Verbeek

  Aanvulling op Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek. Met uitleg over de verschillen tussen Modern Standaard Arabisch en Marokkaans + luister- en leesteksten, audio, oefeningen, woordenlijsten in het Marokkaans.

  24,95 €
 • Basiscursus Arabisch op weg naar A1
  Boetje, Keizer Verbeek

  Aanvulling op Yalla Yalla! - deel 1 Tekstboek. Met uitleg over de verschillen tussen Modern Standaard Arabisch en Egyptisch + luister- en leesteksten, audio, oefeningen, woordenlijsten in het Egyptisch.

  24,95 €
 • Activist en spiritueel leider
  Bax

  In dit boek ligt de nadruk op Gandhi’s ontwikkeling van verlegen jongen tot politiek activist en spiritueel leider. We volgen hem langs alle belangrijke gebeurtenissen in zijn kleurrijke leven.

  24,90 €
 • Kuiken, Andringa (red)

  Uitgebreid overzicht van het taalonderwijs Nederlands aan anderstaligen: van taalverwerving tot didactiek, van inburgering tot toetsing en van alfabetisering tot woordenschat- en grammaticaonderwijs. 3de volledig herziene editie

  57,95 €
 • Leidraad voor de praktijk
  Verheugt-Pleiter, Zevalkink

  Dit boek richt zich op de behandeling van kinderen van ca. 4 tot 12 jaar met complexe psychische problemen en onveilige gehechtheid. Het bevat talrijke voorbeelden vanuit de behandeling van zowel kinderen als hun ouders. 3de geheel herziene editie.

  54,99 €
 • Hadot

  Dit boek van Hadot - de onbetwiste autoriteit op het gebied van Stoa en Marcus Aurelius - kan gelezen worden als een inleiding in de Aansporingen van keizer Marcus Aurelius en de klassieke Stoa in het algemeen.

  34,90 €
 • Morizot

  Baptiste Morizot keert zich tegen de tweedeling mens-natuur en gaat uit van een vervlechting: de biosfeer is een weefsel van het levende waar wij deel van zijn.

  24,50 €
 • Didi-Huberman

  Volgens Didi-Huberman zijn de vuurvliegjes, de gratie die weerstand biedt aan een wereld vol terreur, 'ondanks alles' niet verdwenen. Tegenover macht staan nog altijd verzet en hoop. Hij laat de vuurvliegjes oplichten in actuele voorbeelden van verzet.

  20,00 €
 • Moldaviet 32
  Bellová

  Acht verhalen over schurende relaties tussen mensen die vaak een macabere wending nemen. Speelse, ietwat gemene vingeroefeningen.

  14,00 €
 • Moldaviet 33
  Topol

  Twee verhalen van een van de belangrijkste hedendaagse Tsjechische schrijvers.

  14,00 €
 • Een verhaal over hoe je door moeilijke tijden komt
  Westcott, Hu

  Therapeutische prentenboek om kinderen van 4-10 jaar en volwassenen te laten praten over moeilijke gebeurtenissen tijdens het opgroeien. Met eenvoudige adviezen voor volwassenen, waarmee ze hun kind kunnen helpen.

  21,90 €
 • Een verhaal over gescheiden zijn van mensen van wie je houdt
  Westcott, Hu

  Dit therapeutische prentenboek is geschreven om kinderen van 4-10 jaar en volwassenen te laten praten over gescheiden zijn van mensen van wie je houdt of als je die verliest. Met eenvoudige adviezen voor volwassenen om hun kind te helpen.

  21,90 €
 • Een verhaal over hoe je kunt herstellen van een angstige ervaring
  Westcott, Hu

  Dit therapeutische kinderboek stelt ouders en kinderen in staat over een angstige gebeurtenis te praten. Na het verhaal volgt goede begeleiding voor volwassenen om hun kind te kunnen helpen.

  21,90 €
 • Hesselink, Engberts

  Van bij de start van Hinderickx & Winderickx, een van de bekendste literaire antiquariaten van Nederland, hielden de eigenaars een 'winkeldagboek' bij. Dit is de neerslag van de laatste 15 jaar van het inmiddels 40 jaar bestaande antiquariaat.

  25,00 €
 • Hubers

  In speels en poëtisch proza schetst Hubers in 143 ultrakorte verhaaltjes absurde maar tegelijkertijd herkenbare situaties. Haar nietsontziende reflecties op het bestaan brengen je aan het lachen of zetten aan het denken. 

  22,50 €
 • Het Oude Testament en het Nieuwe zoals gelezen door Nicolaas Matsier
  Matsier

  Het Oude en Nieuwe Testament onbevangen gelezen als de grote literatuur die de bijbel nu eenmaal is. Met 100 afbeeldingen van kunstwerken uit het Rijksmuseum.

  29,95 €
 • Ferry is zo snel als een Ferrari!
  Hilbers , Ehrlich

  Een verhaal vol humor en tips over en voor kinderen met druk, impulsief en ongeconcentreerd gedrag. Met de boosheidsthermometer. 6de, herziene druk.

  21,00 €
 • Waar leerkrachten en kinderen elkaar ontmoeten
  Boland, Van de Weghe, Vancraeyveldt, Aerden

  Dit boek biedt leerkrachten, pedagogisch medewerkers, begeleiders... achtergrond over de kracht van spel in onderwijs en educatie en inspireert hen met mooie praktijkvoorbeelden.

  34,90 €
Toont 1 - 25 van de 100 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten