Zomeractie 2022

Boekenportaal Er zijn 142 producten

per pagina
Toont 1 - 25 van de 142 items
 • de Vega

  In de stukken van Lope de Vega bepalen machtsmisbruik, verkrachting, geschonden eer, wraak en gerechtigheid de verhaallijn, thema's die verschillen van de klassieke toneeltradities. Zijn theatrale succesformule licht hij toe in zijn unieke Nieuwe Toneelschrijfkunst. Samen geven ze een goed beeld van deze unieke 16de-eeuwse toneeldichter.

  18,00 €
 • Van Marnay naar Stes.-Maries-de-la-Mer

  Deel 2 van de fietsgids die u van Nederland via België, Luxemburg en Oost-Frankrijk naar de Middellandse Zee brengt en daarbij druk verkeer en grote steden mijdt.

  22,95 €
 • De keizers van het Heilige Roomse Rijk
  van Houtert

  Cas van Houtert borstelt een portret van de keizers van het Heilig Roomse Rijk met al hun hebbelijkheden. Een meeslepend relaas gebaseerd op een indrukwekkende feitenkennis en gebracht met een vleugje ironie.

  29,95 €
 • NT2, vaktaal en competenties
  Makaske, Bos

  De sleutel voor anderstaligen naar betere taal en werknemerscompetenties op de werkvloer. Praktijkgerichte oefeningen voor verschillende taalvaardigheden. Met extra materiaal online. Geschikt voor middenopgeleide anderstaligen met minimaal taalniveau A2.

  39,50 €
 • de Jonge

  Een prentenleesboek om jonge nieuwkomers op een speelse manier aan te moedigen om te leren lezen en praten in een voor hen nieuwe taal. Ook interessant als voorleesboek voor ouders van nieuwkomers en anderen die lezen lastig vinden.

  14,90 €
 • Autisme als leven vanuit jezelf
  Delfos

  Een omvattend beeld waarin alle aspecten van autisme in één verklarend model ondergebracht zijn met als basisprincipe het Socioschema. Een boek voor iedereen met autisme/atypische ontwikkeling, voor hun familie en omgeving en voor het onderwijs.

  59,50 €
 • Waarom een kernwapenvrije wereld nodig is
  De Brabander, Teirlinck

  Dit boek is een abc van de kernwapenproblematiek en een pleidooi voor een kernwapenvrij België in een kernwapenvrije wereld.

  19,90 €
 • Hassan

  Een ontmoeting tussen Anne Frank en een Syrisch-Koerdische schrijfster.

  20,00 €
 • Praktische wijsheid van professionals in Evidence Based Practice
  den Hertog, Jukema, Ketelaar, Losse

  Dit boek helpt (toekomstige) professionals om met behulp van Evidence Based Practice de beste begeleiding of oplossing te bieden. Zowel de theorie als complexe casussen worden belicht.

  25,50 €
 • Samenspel tussen zorg en welzijn
  Dierx, de Bot, Steuns, Mares

  Praktisch boek dat de werelden van gezondheid en welzijn samenbrengt om positieve gezondheid toe te passen vanuit intensieve samenwerking. Algemene introductie in gezondheid, gezondheidsbevordering en gedragsmodellen + uitwerking in verschillende praktijksettings.

  24,50 €
 • 100 uitermate boeiende pagina's onderzoeksjournalistiek, interviews, graphic journalism, poëzie, unieke reportages en scherpe analyses.

  13,50 €
 • Verhalen voor alle tijden
  van den Berg, Koning

  Dit boek maakt de mythen van Plato weer actueel door nieuwe vertalingen van al zijn verhalen, aangevuld met essays die de blijvende kracht van Plato’s voorstellingsvermogen in bredere context plaatsen.

  24,90 €
 • Hoe je met een combinatie van snel afvallen en mediterraan eten je gezondheid duurzaam verbetert
  Mosley

  De nieuwste wetenschappelijke inzichten in het ketogeen dieet (een dieet met veel vetten en eiwitten en zeer weinig koolhydraten). Een stap-voor-stap-programma met tips en advies, heerlijke recepten van Clare Bailey en een wekelijkse maaltijdplanner.

  20,00 €
 • Praktijkboek voor zorg en welzijn
  Korevaar , Hofstra

  Een praktisch studieboek voor (toekomstige) professionals die mensen met participatieproblemen ondersteunen en begeleiden, op basis van de Individuele Rehabilitatie Benadering (IRB). Zowel theorie als toepassingen in specifieke praktijksituaties.

  25,50 €
 • Organisaties bij crises en calamiteiten
  Zanders

  Dit studieboek en naslagwerk biedt een theoretische basis crisismanagement, inzicht in de organisatiekundige aspecten ervan en de uitvoering ervan op managementniveau.

  30,95 €
 • Pleidooi voor radicale democratie
  Lesage

  Dit pleidooi voor radicale democratie roept ons op om, ondanks de ontgoochelingen en gebreken, het parlementaire politieke werk niet op te geven. De linkerzijde moet het parlement democratisch veroveren.

  29,90 €
 • De Crits, Fannes (illustraties)

  43 ‘kleine grimmige gedichten’ over voorwerpen die het verdienen om op een dichterlijke manier behandeld te worden: mes, vork, broek, etc.

  19,90 €
 • Werken aan een optimaal netwerk voor mentale gezondheid
  Westen, Peeters

  Dit boek biedt concrete handvatten voor samenwerking binnen het zorgnetwerk en tussen teams in de zorg voor mensen met (ernstige) psychiatrische aandoeningen. Geschikt voor professionals in het sociaal domein en de specialistische ggz. 3de, volledig herziene druk.

  27,00 €
 • Liefde en chaos in een bijzonder gezin
  Kooyman-Van Loo

  Eerlijk en kwetsbaar schrijft een moeder over de invloed die haar drie speciale kinderen, die verstandelijk beperkt en autistisch zijn, hebben op haar relatie, haar gezin en hun omgeving. Een interessant boek voor andere ouders, zorgverleners en leerkrachten speciaal onderwijs.

  22,50 €
 • In praktijk en opleiding. Hoe schrijf ik het diagnostiekverslag?
  Willems

  Een praktische leidraad die je stap voor stap meeneemt bij het maken van een goed diagnostiekverslag van een kind of jeugdige.

  20,00 €
 • Een gids bij Denk goed – voel je goed en Denk goed – voel je beter – tweede editie
  Stallard

  Materiaal, achtergronden en praktische aanwijzingen voor de toepassing van cognitieve gedragstherapie (CGT) bij kinderen en jongeren. Voor professionals in de psychische gezondheidszorg en andere therapeutische settings.

  49,95 €
 • Beslissen over kinderen na scheiding
  Groenhuijsen

  Een pleidooi om bij beslissingen over kinderen bij echtscheiding uit te gaan van hun centrale belang om zich goed te mogen ontwikkelen. Vanuit een pedagogisch perspectief worden aannames en dogma’s geanalyseerd en van een helder alternatief voorzien. Een boek voor professionals, maar ook voor ouders en geïnteresseerden.

  32,90 €
 • De echte wetenschap achter wat we eten
  Spector

  Op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten ontrafelt Tim Spector veelvoorkomende misvattingen over vet, calorieën, vitaminen en voedingsstoffen en leert ons welke rol microben in dit alles spelen.

  24,95 €
 • Transformeer succesvol!
  Boven, de Groot, Woldendorp, Woldendorp

  Hoe beweeg je mee met verandering zonder jezelf te verliezen? Dit boek geeft je de regie in handen voor een succesvolle transformatie, van jezelf en je werkomgeving. Met veel instrumenten, tips en sprekende voorbeelden. Om meteen aan de slag te gaan.

  34,90 €
 • Het complexe samenspel van de burgerbeweging bij duurzame ontwikkeling
  Nijboer, van Slobbe

  De auteurs onderzochten verschillende groene maatschappelijke issues en vroegen burgers naar hun visie daarop. Het resultaat is een bijzondere inkijk in het denken van actieve, lokaal betrokken burgers, in de burgerbeweging.

  18,50 €
Toont 1 - 25 van de 142 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten