basisonderwijs Er zijn 147 producten

per pagina
Toont 51 - 75 van de 147 items
 • Schrijfplezier en schrijfvaardigheid in het basisonderwijs
  van Norden

  Een schat aan handreikingen, praktijkvoorbeelden en ideeën voor leerkrachten die beter willen worden in het geven van schrijflessen

  33,50 €
 • Muysert-Baars, Klaassen

  Een krachtig ‘beweeg’ verhaal over vertrouwen, vriendschap en het (letterlijk) ontdekken van je talenten en doorzettingsvermogen.

  14,95 €
 • Praktische taaldidactiek voor het basisonderwijs
  Paus, van den Brand, Bacchini, Dekkers, Hofstede, Markesteijn, Meijer, Pullens, Vandommele

  Hét praktische taaldidactiekboek dat duidelijk maakt hoe je als leerkracht elke leerling tijdens de basisschoolperiode kunt begeleiden in zijn of haar taaltalent. 5de herziene druk.

  43,50 €
 • Hoe word ik pedagogisch-didactisch competent?
  Faber

  Een praktisch trainingsprogramma om de kunst van het pedagogisch-didactisch handelen onder de knie te krijgen.

  25,00 €
 • Dobber, van Oers

  Dit boek geeft leerkrachten (in opleiding) inzicht in de meerwaarde van spel voor het leren en de ontwikkeling van alle kinderen op de basisschool.

  30,00 €
 • Ruimte voor & door creativiteit
  Potters, Lutke

  Een boek over kunst en creativiteit in het basisonderwijs. Voor aankomende leerkrachten en andere professionals die ruimte voor creativiteit willen scheppen.

  19,95 €
 • Trainershandleiding
  Liber, de Boo

  Trainershandleiding bij een filmisch ondersteunde training op school voor kinderen (8 - 14 jaar) met LVG-problematiek op basis van cognitieve gedragstherapeutische methodieken.

  36,00 €
 • Actieboek
  Liber, de Boo

  Werkboek bij een filmisch ondersteunde training op school voor kinderen (8 - 14 jaar) met LVG-problematiek op basis van cognitieve gedragstherapeutische methodieken. 

  65,00 €
 • Geschiedenis voor groep 1 tot en met 8
  Sinnige

  Handboek voor geschiedenis in de basisschool, met een uitgebreid denkkader en veel praktijkvoorbeelden.

  30,00 €
 • Oplossingsgerichte verhalen en werkvormen voor in de klas
  de Jong, Terni

  Een uitnodigend boek met direct toepasbaar 'gereedschap' voor de leerkracht en de leerling. Het oplossingsgericht werken is een wetenschappelijk verantwoorde methode, uitstekend geschikt voor toepassing op school.

  18,00 €
 • Leren verlangen naar de eindeloze zee
  Smit

  In deze uitgave geeft de auteur medezeggenschapsraden praktische handvatten om de inspraak te optimaliseren en serieus genomen te worden door directies en besturen.

  21,00 €
 • De rol van de leerkracht in het basisonderwijs
  Ale, van Schaik

  In dit boek staan de didactische vaardigheden centraal om goed reken-/wiskundeonderwijs te verzorgen in het basisonderwijs. Voor pabostudenten en leerkrachten in het basisonderwijs.

  45,95 €
 • Preiss, van de Beek (illustraties)

  Peter, een pelikaan met maar één vleugel, ontdekt op een dag zijn talent. Een nieuwe wereld gaat voor hem open. Een boek over zelfvertrouwen en uitstijgen boven elke beperking, klein of groot.

  14,95 €
 • Een ontwikkelingsgerichte didactiek voor het lezen en schrijven in groep 3 en 4
  Pompert

  Handboek voor betekenisvol lees- en schrijfonderwijs in groep 3 en 4 op basis van actuele inzichten over het lees- en schrijfonderwijs en uitgaande van de ontwikkelingsgerichte onderwijsbenadering.

  30,00 €
 • Een dynamische visie op leren en onderwijzen
  Veenker , Steenbeek, van Dijk, van Geert

  Het boek gaat in op vijf principes van talentontwikkeling en de rol van de leerkracht in de talentdriehoek. De ondersteunende website bevat opdrachten en links naar verdiepende bronnen en filmpjes.

  27,00 €
 • Drie jaar Boijmans taal- en rekenprogramma
  Brinkman, Miedema, Schreuder

  Een inspiratiebron voor leerkrachten die anders met de vakken taal en rekenen willen omgaan. De ervaringen van drie jaar lang ontmoetingen tussen kinderen, kunst, museum, kunstenaar en leerkracht tijdens het Boijmans Taal- en rekenprogramma.

  20,00 €
 • Rhino en zijn vrienden
  Staring, van Nieuwenhuyzen

  Onderwerpen als vriendschap, heimwee, verliefdheid, opscheppen en plagen komen op een luchtige manier aan bod in prachtige voorleesverhalen voor jonge kinderen.

  12,50 €
 • Emotionele veiligheid op de basisschool met TA
  van der Heijden, van der Heijden, Kopmels

  Dit boek biedt leerkrachten vaardigheden, kennis en handvatten om steeds weer, juist in lastige situaties, vanuit vertrouwen met jezelf en je omgeving om te gaan, met de hulp van de Transactionele Analyse, TA.

  30,00 €
 • Handboek drama voor het basisonderwijs
  Heijdanus-de Boer , van Nunen, Boekel, Carp, van der Veer

  Dit boek biedt leerkrachten (in spe) actuele vaardigheden voor het inzetten van drama als activiteit, middel én doel. Voor pabostudenten, studenten aan de docentenopleiding drama en leerkrachten in het basisonderwijs.

  35,95 €
 • Didactische werkvormen voor het basisonderwijs
  Valk, Baalman, van der Laan, Olijhoek

  Een boek boordevol beproefde, laagdrempelige werkvormen voor de zaakvakken die helpen om de gebruikte taal toegankelijk te maken.

  24,95 €
 • Effectief en concreet handelen op de basisschool
  van Ulzen

  Een antipesttraject, een training voor basisscholen die ervoor zorgt dat iedereen zich ervan bewust wordt dat pesten geen optie is en dat het pesten stopt.

  14,00 €
 • Pedagogische sensitiviteit als leidraad
  Bakx, de Boer, van Houtert, van den Brand

  Verdiepende informatie over de onderwijsbehoeften van begaafde leerlingen, vertaald naar praktische handvatten en tips. Voor leraren basisonderwijs (in opleiding).

  26,50 €
 • Hendriks

  Laagdrempelige inspiratieboek dat de lezer uitnodigt om aan de hand van verhalen, citaten en korte informatie overeenkomsten tussen religies te ontdekken en na te denken over de eigen persoonlijke waarden.

  10,00 €
 • Voor kinderen van 9 tot 12 jaar, hun ouders en leerkrachten
  van Aken

  Een prettige en overzichtelijke handleiding voor kinderen van 9 tot 12, hun ouders en leerkrachten, met tips om bij een spreekbeurt je zenuwen de baas te blijven, aandacht voor inhoud en aanwijzingen over de presentatie zelf.

  17,00 €
 • Weerbaarheidsvergroting bij kinderen van 10 tot 13 jaar
  Blommers, Steenbergen

  Vergroot de weerbaarheid van kinderen en verklein de kans dat ze het slachtoffer worden van machtsmisbruik of zich schuldig maken aan grensoverschrijdend gedrag. Over onder andere groepsdruk, pesten, internetveiligheid en kindermishandeling.

  26,00 €
Toont 51 - 75 van de 147 items