milieu & ecologie Er zijn 97 producten

per pagina
Toont 11 - 15 van de 97 items
  • van Ypersele

    In dit boek geeft de belangrijkste klimaatwetenschapper van België een helder antwoord op de vragen die ertoe doen en gunt hij ons een blik achter de schermen van de grote internationale conferenties.

    13,90 € 19,90 €
    In prijs verlaagd!
  • Macnamara

    Ga vanuit de permacultuur, aangevuld met kennis uit de psychologie, communicatie en organisatiekunde, op zoek naar welbevinden op persoonlijke, sociale en mondiale schaal.

    24,95 €
  • Vaart maken met de voedseltransitie
    van Kampen, Visser

    Op pad om uit te vinden hoe het ervoor staat met de voedseltransitie in Nederland. Een verfrissend boek voor iedereen die geïnteresseerd is in een duurzame en eerlijke voedselketen. En die daar graag aan bijdraagt.

    24,75 €
  • Acht lezingen over het Nieuwe Klimaatregime
    Latour

    Latour neemt de controversiële Gaia-hypothese van James Lovelock als uitgangspunt, en zet daarnaast rechtsfilosofie en kunst in om de politieke, religieuze en wetenschappelijke dimensies van het verouderde natuurbegrip te ontwarren.

    27,50 €
  • Sociaal ondernemen brengt de woestijn tot bloei
    Abouleish

    In deze autobiografie vertelt Ibrahim Abouleish over zijn succesvolle levensproject, Sekem: de woestijn vruchtbaar maken met biodynamische landbouw, mensen werk en scholing bieden en een lerende gemeenschap opbouwen vanuit een holistische benadering.

    24,95 €
Toont 11 - 15 van de 97 items