Al schrijvend meer jezelf worden View larger

Al schrijvend meer jezelf worden

9789079410095

Verkrijgbaar

In deze handleiding wordt de techniek van de analyse door middel van het uitschrijven van wat je gewaarwordt uitgelegd, samen met de theoretische begrippen en denkwijzen waarop ze steunt. Voor iedereen die belangstelling heeft voor persoonlijke groei.

More details

15,00 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Conota
Year 2016, 2de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 120p.

More info

Verlang je meer inzicht te verwerven in jezelf?
Wil je zelfstandiger en steviger door het leven gaan?
Ben je op zoek naar meer harmonie in je relaties?
Wens je meer kwaliteit aan je leven te geven?

Zelfkennis door een methodische analyse van de beleving
Het doorgronden van de eigen beleving is een essentiële voorwaarde tot zelfkennis. Het is binnengaan in je innerlijke leefwereld. Het begint met 'stilstaan bij', bewust in voeling komen met jezelf. Het is het oor te luisteren leggen bij wat er in je omgaat. Zo word je je scherper bewust van wat je ervaart en krijg je meer zicht op je innerlijke drijfveren. Het kan uitmonden in een nieuwe kijk op jezelf of op de eigen situatie. Het kan leiden tot het doorbreken van blokkades en tot het aanboren van nieuwe energie. Dit zijn stimulansen en wegwijzers voor verdere groei.

Een stapsgewijze inleiding in de praktijk van de schriftelijke analyse
Dit boek laat je kennismaken met de PRH-analysemethode. Deze analysemethode leert je datgene wat in je leeft te verwoorden, precies en grondig maar zonder vooringenomenheid. Het is een krachtig middel om de mooiste eigenschappen van jezelf nog sterker te ontdekken en naar buiten te brengen. Het kan je ook helpen om meer zicht te krijgen op complexe en veeleisende situaties in je persoonlijk of professioneel leven.

In deze handleiding, bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor persoonlijke groei, wordt de techniek van de analyse door middel van het uitschrijven van wat je gewaarwordt uitgelegd, samen met de theoretische begrippen en denkwijzen waarop ze steunt. Zo kun je ze dan zelf inoefenen, o.a. aan de hand van de in het boek opgenomen oefeningen.

Auteurs

PRH Vlaanderen