Dubbel leven View larger

Dubbel leven

9789080923690

Verkrijgbaar

Een verhaal over toenadering en afstand, over vriendschap en vijanden. Iedereen heeft liefde nodig, maar welke manier past het best bij Arthur Hartman? het tweede deel van de Arthur Hartman-trilogie.

More details

14,95 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij kartonnen dozen
Year 2000
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 312p.

More info

Vervolg op Cadans en deel 2 in de Arthur Hartman-trilogie.

25 september 1982
Ik leef nog steeds, maar daar is alles wel mee gezegd. Elke keer als ik denk dat het wel meevalt, gebeurt er weer iets.

Met de gebeurtenissen uit het verleden nog vers in zijn geheugen probeert Arthur een voorzichtige balans te vinden tussen zijn levens als politieagent en homo. Zijn ambitie maakt hem voorzichtig op het bureau: eerst promotie, dan uit de kast. Dat is het plan tenminste. Maar zoals hij op zijn veertiende verjaardag al merkte, niet alles gaat volgens plan.
Tegen een achtergrond van crisis, kernwapens en aids leeft en leert Arthur. Mensen dichtbij laten durft hij niet meer, bang voor de pijn die dat veroorzaakt, maar hoe lang kan hij volhouden dat dit het leven is dat hij wil leiden?

Een verhaal over toenadering en afstand, over vriendschap en vijanden. Iedereen heeft liefde nodig, maar welke manier past het best bij Arthur Hartman?

Dubbel leven van Micha Meinderts is het tweede deel van de Arthur Hartman-trilogie. In dit boek volgen we Arthur verder in zijn zoektocht. Hoe wil hij leven? Welke compromissen wil hij sluiten om zowel als agent als als homo goed in zijn vel te zitten. Arthur komt voor moeilijke keuzes te staan, en zijn eerlijkheid is daarbij niet altijd een voordeel.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Micha Meinderts