111 winkels in Amsterdam die je niet mag missen View larger

111 winkels in Amsterdam die je niet mag missen

De allerleukste winkelgids

9789068686814

Verkrijgbaar

Fantastisch, onbekend, gek en curieus. 111 Amsterdamse winkels om van te houden. Avontuurlijke nieuwkomers en gevestigde namen, met een scherp oog voor het niet alledaagse.

More details

17,95 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Thoth
Year 2015
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 240p.

More info

Waar koop je de lekkerste kaas, de beste vis, de mooiste chocola? Welke kapper doet meer dan alleen maar kappen? Waar koop je nog een biljarttafel of een antieke houtkachel? Wie heeft de kleurigste koeiencollectie, kralen in alle soorten en maten, de hipste kleding? Wie verkoopt het mooiste design, en sieraden voor de kat? Waar vind je de meest exclusieve lingerie, de stevigste hangmat, de origineelste cadeautjes?
Deze verrassende winkelgids brengt u naar 111 bijzondere adressen in Amsterdam. Gevestigde namen of avontuurlijke nieuwkomers, één kwaliteit hebben ze met elkaar gemeen: een scherp oog voor niet alledaagse zaken.

Over de serie
De 111 PLEKKEN-boeken zijn de ideale gids om een specifieke stad of streek te ontdekken. Ze beschrijven steden en regio’s vanuit een eigenzinnig en persoonlijk perspectief, bieden de beste insidertips en slaan andere wegen in, weg van de toeristenpaden.
Met charme en humor worden buitenissige, merkwaardige en verrassende plekken beschreven en vertellen deskundige schrijvers spannende verhalen. De boeken hebben een overtuigend en helder grafisch concept en zijn inspirerend om te lezen. De bonte mengeling van onderhoudende verhalen, eigenwijze wetenswaardigheden en sfeerrijke foto’s nodigt zowel stads- en streekbewoners als toeristen uit om plekken te bezoeken die ze daarvoor nog niet kenden.

Auteurs

Henriette Klautz


Eddy Posthuma de Boer