111 plekken in Amsterdam die je gezien moet hebben View larger

111 plekken in Amsterdam die je gezien moet hebben

9789068686777

Verkrijgbaar

Een bonte mengeling van onder­houdende verhalen, eigenwijze wetenswaardigheden en sfeerrijke foto's nodigt zowel stads- en streekbewoners als toeristen uit om in Amsterdam 111 plekken te bezoeken die ze daarvoor nog niet kenden.

More details

17,95 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Thoth
Year 2015 - 2022, 4de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 240p.

More info

Wie Amsterdam goed kent weet dat er meer is dan de bekende toeristische attracties. Maar wie kent de wijngaard in Noord, de winkel van Stadshout of de Dubbeltjespanden? In welk buitenrestaurant neem je zelf je vlees mee om te barbecueën? Waar kun je doe-het-zelven met professionele apparatuur en wat is the place to be voor liefhebbers van elektronische dans-muziek of biologische borrels?

Auteur Bas van Lier treedt buiten de gebaande paden en wijst met charme en humor de weg naar 111 buitengewone en onvermoede plekken.

111 plekken in Amsterdam die je gezien moet hebben  is het eerste boek in de nieuwe 111 plekken-serie naar het voorbeeld van en in samenwerking met de succesvolle 111 ORTE-serie van de Duitse uitgever Emons. De 111 plekken-boeken zijn de ideale gids om een specifieke stad of streek te ontdekken. Ze beschrijven steden en regio’s vanuit een eigenzinnig en persoonlijk perspectief, bieden de beste insidertips en slaan andere wegen in, weg van de toeristenpaden.

Buitenissige, merkwaardige en verrassende plekken worden met flair beschreven en deskundige schrijvers vertellen onvermoede verhalen. De boeken hebben een overtuigend en helder grafisch concept en zijn inspirerend om te lezen. De bonte mengeling van onder­houdende verhalen, eigenwijze wetenswaardigheden en sfeerrijke foto’s nodigt zowel stads- en streekbewoners als toeristen uit om plekken te bezoeken die ze daarvoor nog niet kenden.

De reeks start met boeken over Amsterdam, Dordrecht, Zeeland, de Gooi- en Vechtstreek en Winkels van Amsterdam. Boeken over Rotterdam, Den Haag, Groningen, Friesland en tal van andere plaatsen en streken volgen later in 2015 en 2016.

Auteurs