Corepower View larger

Corepower

Zelfsturing vanuit je kern

9789079410033

Verkrijgbaar

Corepower, vooral steunend op het taoïsme en de themagecentreerde interactie TGI, helpt je met uiteenlopende oefeningen bij het ontwikkelen van je integriteit en persoonlijk leiderschap.

More details

28,95 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Conota
Year 2001
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 216p.

More info

Weten wat belangrijk voor je is en ernaar leven. In balans zijn en je balans hervinden als je hem verliest. Leven in diepe verbondenheid met jezelf en de wereld rondom je.

Moeilijk? Gelukkig is persoonlijk leiderschap iets wat je kan ontwikkelen.

Het Corepowerboek helpt je bij het vergroten van je integriteit. Oefeningen zo uiteenlopend als meditaties, visualisaties, technieken uit de gevechtssport en het opstellen van psychologische modellen maken dat je kan groeien op de vlakken die jij wil. Het boek is praktisch opgedeeld in verschillende kwaliteiten waar je verbinding mee kan maken: kracht, liefde, wijsheid, spirit en aarde. Simpele vaardigheden als ademen in je buik, je hart openen en je aandacht focussen dienen als opstapje naar complexere vormen van zelfsturing en diepgaande transformaties. Die brengen je fysiek, emotioneel en mentaal meer in evenwicht en voeden je spiritueel. De effecten hiervan worden in je dagelijks leven snel voelbaar door bijvoorbeeld een grotere stressbestendigheid, gezond omgaan met grenzen, werken vanuit je hart en een groter bewustzijn van je doel op aarde.

Ook voor groepen en organisaties kan Corepower vruchtbaar zijn. De methode kan onder meer geblokkeerde groepsprocessen terug in gang zetten, de effectiviteit verhogen en de balans tussen de dynamiek en de opdracht van de groep herstellen.

Corepower steunt vooral op inzichten uit de Chinese filosofie van het taoïsme en de methode voor leidinggeven van themagecentreerde interactie (TGI).

Auteurs

Baud Vandenbemden


Lien De Coster (m.m.v.)