Taaltempo Italiaans View larger

Taaltempo Italiaans

Training van gespreksvaardigheid

Verkrijgbaar

Derde geactualiseerde druk van deze bekende gespreksvaardigheidstraining Italiaans. Geschikt voor zelfstudie en klassikaal gebruik.

More details

18,50 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Coutinho
Year 2012, 3de geactualiseerde druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 144p.

More info

Bij het leren van een taal blijken veel mensen ook na jaren studie nog moeite te hebben met de reactietijd, de tijd tussen vraag en antwoord. Met Taaltempo Italiaans leren ze steeds sneller een antwoord te geven op vragen. Als vanzelf schakelen zij van de tegenwoordige tijd naar de verleden of toekomende tijd en van meervoud naar enkelvoud. Het niveau van de vragen in het boek neemt geleidelijk toe, terwijl het voorafgaande steeds herhaald wordt. Zo leren cursisten om automatisch een correct antwoord te geven en kunnen zij met dit vraag- en antwoordspel hun kennis voortdurend toetsen.

Bij het boek is een docentenhandleiding beschikbaar. Deze derde, herziene editie is geheel geactualiseerd. De vragen en antwoorden zijn meer thematisch gerangschikt en gedateerde woorden zijn vervangen door hedendaagse begrippen.

Taaltempo Italiaans is geschikt voor zelfstudie en voor cursussen en sluit uitstekend aan op de meest gebruikte communicatieve cursusboeken.

Auteurs

Pauline Kuiper-Jong