Praktijkonderzoek voor bachelors View larger

Praktijkonderzoek voor bachelors

Leidraad voor studenten bij het (af)studeren in het competentiegerichte hbo

Verkrijgbaar

De heldere opbouw, vele voorbeelden en extra uitleg maken van dit boek een zeer handzame hulp bij het uitvoeren van onderzoek.

More details

21,50 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Coutinho
Year 2010, 2de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 176p.

More info

Studeren aan het huidige, competentiegerichte hbo vraagt van studenten specifieke kennis en vaardigheden. Vooral het projectmatig opzetten en uitvoeren van praktijkonderzoek en het schrijven van de scriptie blijken veel studenten niet vanzelf te kunnen. Praktijkonderzoek voor bachelors behandelt in tien stappen de competenties die zij hiervoor nodig hebben. Het is daarmee een leidraad voor hbo-studenten die hun studie tot een goed einde willen brengen.

De auteur behandelt niet alleen de regels voor praktijkonderzoek, maar ook het hele traject: van de onderzoeksopzet tot en met de scriptie waarmee de student als bachelor afstudeert.

In deze tweede druk is tekst met extra uitleg toegevoegd, waardoor het boek toegankelijker is. Ook is de informatie over cyclisch onderzoek sterk uitgebreid. Verder zijn de begrippen correcter en duidelijker gedefinieerd. En natuurlijk is de gehele inhoud aangepast aan de nieuwste inzichten in het praktijkonderzoek.

Het boek is geschikt voor voltijd- en deeltijdstudenten binnen drie opleidingsclusters: Organisatie, bedrijf en bestuur, Mens en maatschappij, en Techniek en natuur.

Auteurs

Jef Mertens