Hoe krijg ik die boosheid onder controle? View larger

Hoe krijg ik die boosheid onder controle?

Vaardigheden en technieken om je te helpen omgaan met boosheid en frustratie

9789085606086

Verkrijgbaar

Dit werkboek helpt jongeren hun boosheid te begrijpen, onder controle te brengen en een gezonde manier te vinden om hun gevoelens uit te drukken.

More details

21,00 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Year 2001
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 144p.

More info

Boosheid is een normale emotie waarmee je noodzakelijke stoom kunt afblazen, zeker als je in de leeftijd bent dat er emotioneel veel verandert in je lijf en in je hoofd. Maar als je merkt dat je je frustraties begint uit te leven op mensen waar je eigenlijk veel omgeeft, je ouders, broers en zussen en je vrienden, wordt het tijd om er iets aan te doen.

Met de opdrachten uit dit werkboek kom je er achter waar je boosheid vandaan komt en hoe het komt dat je op een bepaalde manier reageert. Tegelijkertijd leer je vaardigheden en technieken om je boosheid onder controle te krijgen. Je leert de lichamelijke symptomen herkennen die vooraf gaan aan een uitbarsting en krijgt handvatten aangereikt om je gevoelens tot bedaren te brengen zodat je rustiger kunt reageren op anderen. Door je boosheid te begrijpen ben je beter voorbereid en hoef je je zelfbeheersing niet meer te verliezen.

Auteurs

Raychelle Cassada Lohmann