Alles of niets View larger

Alles en niets

Gids voor mensen met bipolaire stoornis en voor wie met hen samenleeft

9789462670860

Verkrijgbaar

Dit stripverhaal legt het ABC van de bipolaire stoornis uit (ook bekend als manisch-depressieve ziekte). Zowel geschikt voor mensen met een bipolaire stoornis als voor hun gezinsleden.

More details

12,50 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij EPO
Year 2017
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 64p.

More info

Een bipolaire stoornis – ook bekend als manisch-depressieve ziekte – is een ernstige aandoening waarbij iemands stemming soms heen en weer schommelt tussen twee uitersten. Nu eens voel je je alsof je heel de wereld aankan en dat het nog gaat lukken ook. Dan weer zit je zo diep in de put dat je denkt: ik raak er nooit meer uit. Je slingert heen en weer tussen heel uitgelaten en heel sombere gevoelens, met periodes waarin je je stabieler voelt.

In Alles of niets leggen Marc De Hert, Erik Thys, Geerdt Magiels en Sabien Wyckaert het ABC van de bipolaire stoornis uit. Maar wel op een heel aparte manier. Want dit is geen studieboek maar een stripverhaal. Je hoeft het ook niet van voren naar achteren te lezen maar kan er stukjes van lezen en herlezen.

Alles of niets is al op enkele tienduizenden exemplaren verkocht en werd vertaald in het Frans, het Engels, het Duits en het Grieks. Op algemene vraag geeft EPO het heruit. Zowel geschikt voor mensen met een bipolaire stoornis als voor hun gezinsleden.

De auteurs maken deel uit van Het Mis Verstand, een non-profitorganisatie opgezet om de misverstanden en vooroordelen rond psychiatrische stoornissen te bestrijden. 

Download

Auteurs
Sabien Wyckaert