Vice versa View larger

Vice versa

Schriftelijke taalverwerving Frans voor gevorderden

Verkrijgbaar

Schriftelijke leergang Fransetaalverwervingen op gevorderd niveau met het accent op vertalen als middel tot vergroting van de gehele taalvaardigheid.

More details

31,95 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Coutinho
Year 2016, 3de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 209p.
Extra met online studiemateriaal

More info

Vice versa is een schriftelijke leergang Fransetaalverwerving voor Nederlandstaligen op gevorderd niveau. In dit boek ligt het accent op vertalen, maar niet als doel op zich: het vertalen is vooral een middel ter vergroting van de gehele taalvaardigheid.

Vice versa is ingedeeld in twaalf thematische dossiers, waarin steeds twee Franse en twee Nederlandse vertaalteksten worden aangeboden op twee verschillende niveaus. De teksten zijn authentiek en komen uit gevarieerde bronnen. Verder bevat het boek 'vrije' schrijfopdrachten en oefeningen die andere vaardigheden dan het vertalen op de voorgrond stellen.

Vice versa is een eigentijdse leergang die flexibel is in het onderwijs. Het speelt in op nieuwe ontwikkelingen zoals zelfstandig leren. Bij alle oefeningen zijn dan ook verwijzingen opgenomen naar de meest gebruikte grammatica's en andere hulpbronnen.

Online is extra studiemateriaal bij het boek beschikbaar.

Auteurs

Freek Bakker


Christiane Chatot


Matthijs Engelberts


Tom de Wolf