secundair onderwijs Er zijn 27 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 27 items
 • Groepsdynamica bij kinderen en jongeren
  Luitjes , de Zeeuw-Jans

  Een uniek handboek over het werken met groepen kinderen en jongeren. Deel 1 vertaalt de theorie over groepsprocessen bij kinderen en jongeren naar de praktijk. Deel 2 behandelt drie grote thema’s: diversiteit, speciale groepen en begeleiding.

  41,50 €
 • Autistisch denken in de onderwijspraktijk
  Vanroy

  Dit boek verheldert, aan de hand van de AutismeCentraalMethodiek, gedragsproblemen in de klas vanuit autistisch denken en biedt een concrete aanpakstrategie waarin er plaats is voor zowel omgevingsaanpassingen als vaardigheden leren.

  20,00 €
 • leven in verbondenheid
  van der Wel

  Stoutenburg biedt als hedendaags milieuklooster een rustpunt in een hectische wereld. Een plek waar mensen tot zichzelf kunnen komen, verbinding kunnen maken met de natuur en een plek van gemeenschap, warme gastvrijheid en open spiritualiteit.

  17,50 €
 • Van brandhaard Midden-Oosten naar mijnenveld Lage Landen
  Meulenbelt

  Meulenbelt, schaamteloos partijdig, voor rechten van de Palestijnen maar niet tegen Israël, wil met dit persoonlijke betoog helderheid brengen in heftige discussies.

  24,95 €
 • Adolescenten leren omgaan met boosheid en woede
  Pudney, Whitehouse

  Een praktische gids voor ouders, leerkrachten en andere professionals die bol staat van de tips om confrontaties met pubers te verminderen en relaties te verbeteren.

  24,95 €
Toont 1 - 5 van de 27 items