Praktisch woordenboek Zweeds-Nederlands Bekijk groter

Praktisch woordenboek Zweeds-Nederlands

Verkrijgbaar

Een compleet en praktisch naslagwerk voor Nederlandstaligen die Zweeds willen leren en voor Zweedstaligen die Nederlanders leren. Met gratis e-versie voor digitaal gebruik.

Meer details

33,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2014, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 684p.
Extra met gratis e-versie voor digitaal gebruik

Meer informatie

Zweden wordt als reisbestemming steeds populairder: heel wat Nederlanders kiezen het Scandinavische land als vakantie- of emigratiebestemming. De belangstelling voor de Zweedse taal neemt dan ook toe. Praktisch woordenboek Zweeds-Nederlands is een compleet en praktisch naslagwerk voor Nederlandstaligen die Zweeds willen leren en voor Zweedstaligen die Nederlanders leren. Met ruim aandacht voor alledaagse onderwerpen als wonen, werken, vakantie en vrije tijd is het Praktisch woordenboek Zweeds-Nederlands hét woordenboek bij uitstek voor vakantiegangers, (arbeids)migranten en uitwisselingstudenten.

• Met gratis e-versie voor digitaal gebruik
• Circa 25.000 trefwoorden per deel
• Zweedse en Nederlandse woorden uit het dagelijks taalgebruik
• Met specifieke begrippen rond wonen en werken in Zweden
• Direct alle vervoegingen en verbuigingen bij de hand

Praktisch woordenboek Zweeds-Nederlands kan afzonderlijk gebruikt worden, voor zelfstudie, of in combinatie met een cursus, zoals Basiscursus Zweeds van dezelfde auteur of een van onze NT2-methoden. Het woordenboek is geschikt voor Nederlanders die Zweeds willen spreken, maar ook voor Zweden die Nederlands willen leren.

Ook beschikbaar: Praktisch woordenboek Nederlands-Zweeds

Auteurs

Adrie Meijer

Drs. Adrie Meijer is afgestudeerd Scandinavist aan de Universiteit van Amsterdam met als hoofdvak Zweeds. Hij is al ruim dertig jaar docent Zweeds aan diverse volksuniversiteiten, universiteiten en andere taleninstituten, in zowel Nederland als Zweden. Hij heeft verschillende cursusboeken Zweeds geschreven. Ook geeft hij geregeld lezingen over Zweden en Scandinavië.