Uitgesproken Zweeds Bekijk groter

Uitgesproken Zweeds

Sold out

Met behulp van dit boek en de bijbehorende cd leert u, zelfstandig of onder begeleiding van een docent, de basisregels die gelden voor de uitspraak van de Zweedse taal.

Meer details

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2006, 3de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 80p.
Extra met cd

Meer informatie

Een taal gaat pas leven als u die taal niet alleen kunt lezen, maar ook kunt verstaan en spreken. Om Zweeds te kunnen verstaan en om zelf Zweeds te leren spreken kunt u niet zonder een gedegen kennis van de uitspraakregels van het Zweeds.

Met behulp van dit boek en de bijbehorende cd leert u, zelfstandig of onder begeleiding van een docent, de basisregels die gelden voor de uitspraak van de Zweedse taal. Aan de hand van de uitspraakoefeningen die in dit boek zijn opgenomen en die op de cd te beluisteren zijn, kunt u tevens de karakteristieke elementen van de uitspraak van het Zweeds zelf oefenen.

Uitgesproken Zweeds vormt samen met de Basiscursus Zweeds deel 1 een complete cursus Zweeds voor beginners.

Adri Meijer heeft een lange ervaring als docent Zweeds aan diverse universiteiten, volksuniversiteiten en taalinstituten. Ook geeft hij regelmatig lezingen over Zweden en Scandinavië.

Auteurs

Adrie Meijer

Drs. Adrie Meijer is afgestudeerd Scandinavist aan de Universiteit van Amsterdam met als hoofdvak Zweeds. Hij is al ruim dertig jaar docent Zweeds aan diverse volksuniversiteiten, universiteiten en andere taleninstituten, in zowel Nederland als Zweden. Hij heeft verschillende cursusboeken Zweeds geschreven. Ook geeft hij geregeld lezingen over Zweden en Scandinavië.