Slaap vast Bekijk groter

Slaap vast

Een baanbrekend slaapprogramma

9789057125461

Verkrijgbaar

Hoe slaapproblemen ontstaan en hoe je ze kunt aanpakken. Een radicaal nieuw slaapprogramma van vier weken. Verrassende inzichten en tips voor iedereen.

Meer details

20,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2020
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 292p.

Meer informatie

Een goede nachtrust is essentieel voor een goede gezondheid. Veel mensen vallen echter moeilijk in slaap, liggen wakker of worden te vroeg wakker. In Slaap vast legt Michael Mosley uit hoe slaapproblemen ontstaan en hoe je die met vasten, diëten, meditatie en beweging kunt aanpakken.

Mosley vertelt levendige verhalen over de talloze slaapexperimenten waaraan hij heeft deelgenomen. Hij heeft vele remedies getest en presenteert uiteindelijk een radicaal nieuw slaapprogramma van vier weken waarmee iedereen weer snel een gezond slaappatroon kan krijgen.

Dit boek biedt verrassende inzichten en tips voor iedereen – van tieners en nachtwerkers tot ochtend- en avondmensen – en een katern vol recepten die het microbioom in de darmen voeden en een vaste slaap bevorderen.

‘Een prachtig informatief boek dat laat zien hoe je je slaap kunt verbeteren en slapeloosheid kunt genezen.’ – Daily Mail

Gerelateerde titels

Auteurs

Michael Mosley

Michael Mosley is opgeleid tot arts aan het Royal Free Hospital in Londen. Na zijn afstuderen is hij bij de BBC gaan werken als wetenschapsjournalist en uitvoerend producent. Meer recent is hij bekend geworden als tv-presentator. Hij heeft diverse televisieprijzen in de wacht gesleept, waaronder een prijs van de Royal Television Society, en door de British Medical Association is hij uitgeroepen tot medisch journalist van het jaar. Hij heeft twee boeken geschreven: The Fast Diet (samen met Mimi Spencer, Short Books, 2012; in het Nederlands vertaald als Het vastendieet) en Fast Exercise (Short Books, 2013). Zijn vrouw is ook arts. Hij heeft vier kinderen, onder wie een zoon die geneeskunde studeert.
Mosley is bekend van zijn BBC-documentaires, zoals Het 5:2 vastendieet, Alles over bloed en Hoe word je een zorgeloos mens (uitgezonden door NTR Focus), en van zijn BBC-programma Trust me I am a Doctor.