Slaap vast Bekijk groter

Slaap vast

Een baanbrekend slaapprogramma

9789057125461

Verkrijgbaar

Hoe slaapproblemen ontstaan en hoe je ze kunt aanpakken. Een radicaal nieuw slaapprogramma van vier weken. Verrassende inzichten en tips voor iedereen.

Meer details

20,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2020
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 292p.

Meer informatie

Een goede nachtrust is essentieel voor een goede gezondheid. Veel mensen vallen echter moeilijk in slaap, liggen wakker of worden te vroeg wakker. In Slaap vast legt Michael Mosley uit hoe slaapproblemen ontstaan en hoe je die met vasten, diëten, meditatie en beweging kunt aanpakken.

Mosley vertelt levendige verhalen over de talloze slaapexperimenten waaraan hij heeft deelgenomen. Hij heeft vele remedies getest en presenteert uiteindelijk een radicaal nieuw slaapprogramma van vier weken waarmee iedereen weer snel een gezond slaappatroon kan krijgen.

Dit boek biedt verrassende inzichten en tips voor iedereen – van tieners en nachtwerkers tot ochtend- en avondmensen – en een katern vol recepten die het microbioom in de darmen voeden en een vaste slaap bevorderen.

‘Een prachtig informatief boek dat laat zien hoe je je slaap kunt verbeteren en slapeloosheid kunt genezen.’ – Daily Mail

Gerelateerde titels

Auteurs

Michael Mosley

Na zijn opleiding tot arts werd Dr. Michael Mosley documentairemaker en presentator bij BBC. Hij is auteur van de internationale bestsellers De Snelle 800 (het nieuwe 5:2 vastendieet), Het 8-weekse bloedsuikerdieet, Het slimmedarmendieet en Slaap vast.