Leven met een borderliner Bekijk groter

Leven met een borderliner

Een praktische gids - derde editie

9789057125621

Verwacht

Vul uw e-mail adres is, dan wordt u verwittigd wanneer het door u gekozen boek verschenen is.

Vanuit praktijkverhalen en wetenschappelijke inzichten laat dit boek zien hoe wie leeft met iemand met een borderline-persoonlijkheidsstoornis de controle over zijn eigen leven terugkrijgt. Derde herziene editie

Meer details

27,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2021
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 296p.
Verwachte verschijningsdatum november 2021

Meer informatie

Voel je je gemanipuleerd, onder druk gezet en bekritiseerd? Verberg je wat je denkt of voelt, omdat je bang bent voor de reactie van de ander? Ben je regelmatig het mikpunt van heftige woedeaanvallen, die afgewisseld worden met perioden waarin de ander liefdevol gedrag vertoont?

Mensen die leven met iemand met de borderline-persoonlijkheidsstoornis (BPS) lopen vaak op eieren. Op basis van praktijkverhalen en wetenschappelijke inzichten laten Paul Mason en Randi Kreger zien hoe je de controle over je eigen leven weer terug kunt krijgen.

Deze herziene derde editie van dit zeer succesvolle boek is bijgewerkt op basis van recent onderzoek, uitgebreide nieuwe informatie over narcistische trekken bij BPS en meer aandacht voor mannen en kinderen met BPS.

Gerelateerde titels

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Paul Mason

Paul Mason is hoofd zorgmanagement van Wheaton Franciscan Healthcare in Racine, Wisconsin.


Van dezelfde auteur:

Randi Kreger

Randi Kreger is een internationaal vooraanstaand auteur van boeken over de borderline-persoonlijkheidsstoornis. Zij leidt internet-discussiegroepen over leven met een borderliner, en beheert een website over de borderline-stoornis: www.bpdcentral.com.


Persartikels

"Alleen met een nuchtere benadering houd je het uit met een borderline-patiënt. In Leven met een borderliner leggen de Amerikaanse psychotherapeut Paul Mason en de pr-adviseur en tekstschrijfster Randi Kreger haarfijn uit hoe dat moet. (...) In dit toegankelijk geschreven boek bieden de auteurs praktische tips." – NRC Handelsblad over de tweede editie