Gras onder mijn voeten Bekijk groter

Gras onder mijn voeten

9789060201879

Verkrijgbaar

Een boek over levensprocessen die ons gezond of ziek maken, over kennis, gevoel, poëzie, inzicht, speelse creativiteit en verstandelijk begrijpen... om beter te leren verstaan wat er in jezelf en in je relaties aan de hand is, kortom, over Gestalt.

Meer details

19,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij De Toorts
Jaar van uitgave 2012, 16de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 80p.

Meer informatie

Bruno-Paul De Roeck schreef dit eenvoudige boek vanuit zijn vakkennis van psychotherapeut. Maar vooral ook vanuit zijn eigen ervaring. Want voor hem is therapie een manier van denken en doen, een levensvisie waarin zieken en gezonden beter tot hun recht komen. Gras onder mijn voeten gaat over levensprocessen die ons gezond of ziek maken, over kennis, gevoel, poëzie, inzicht, speelse creativiteit en verstandelijk begrijpen om beter te leren verstaan wat er in jezelf en in je relaties aan de hand is, kortom, het gaat over Gestalt. Dit boek is niet in de eerste plaats geschreven voor therapeuten, maar het maakt duidelijk wat er in jezelf gebeurt, zodat je je niet overgeleverd hoeft te voelen aan ondoorzichtige manipulaties.

Auteurs

Bruno Paul De Roeck

Bruno Paul De Roeck is schrijver en beeldhouwer. Hij was zeventien jaar lang monnik en priester in de orde van de Karmelieten. Omwille van zijn opvattingen werd hij door de kerk afgewezen en trad uit. Hij beschreef deze ontwikkeling in het autobiografische Een goddeloze gelovige. Hij publiceerde 6 boeken over psychologie/filosofie, waarvan Gras onder mijn voeten 16 drukken beleefde.