Enjoy your life fck the stress Bekijk groter

Enjoy your life fck the stress

Het anti-stressboek

9789462721609

Verkrijgbaar

Doe- en inspiratieboek dat je helpt bewuster te leven. Met slimme programma's en oefeningen om jezelf in korte tijd weer op te laden en een tweedaags ontstress-programma.

Meer details

14,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2018
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's176p.

Meer informatie

Ken je dat gevoel? Dat je van voren niet weet dat je van achteren leeft? Dat je bed je beste vriend is en je eigenlijk nergens meer echt zin in hebt? Je wilt er natuurlijk niet aan maar het lijkt erop dat de sluipschutter ook jou in het vizier heeft: stress! Welkom bij de club!

Laat één ding duidelijk zijn: het moet maar eens afgelopen zijn met het denkbeeld dat mensen die stress hebben zwak zijn. Het tegendeel is het geval: stress overkomt vooral de mensen voor wie niets te veel is en die altijd bereikbaar zijn. De diehards die maar door blijven buffelen. Dus ben je (bijna) omgevallen en sta je stijf van de stress? Gefeliciteerd! Je bent een topper!
 
Maar laten we wel wezen: het zou toch fijner zijn als het allemaal weer wat leuker wordt. Met dit boek kunnen we je daarbij helpen. Niet door je te vertellen wat je allemaal verkeerd hebt gedaan en wat je dus anders moet doen. Van ons hoef je namelijk helemaal niets. Maar we kunnen je misschien wel weer een beetje de goede kant op helpen. Door je aan het denken zetten en je te inspireren het eens anders te doen.
 
Er is niets mis met een druk en vol leven. Zolang het in balans is en jij ervan geniet.
Laat dit boek je daarbij helpen. Enjoy your life!

Auteurs

Willem Schouten

Willem Schouten is ontwerper en medeoprichter van designstudio Kocowisch.


Jan Schouten

Sinds hij de leiding over Schouten & Nelissen heeft overgedragen wijdt Jan Schouten zich aan zijn schrijverschap en het door hem opgerichte New Heroes, edoing voor soft skills.