Krachtige keuzes Bekijk groter

Krachtige keuzes

Pak de regie in je werk en loopbaan

9789462721548

Verkrijgbaar

Een toegankelijk en inspirerend boek, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Om je te helpen krachtige keuzes te maken in werk en loopbaan.

Meer details

19,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2019
Bindwijzepaperback met flappen
Aantal pagina's148p.

Meer informatie

Goed gewerkt vandaag? Geïnspireerd en vol energie jouw unieke bijdrage aan de organisatie geleverd? Of ben je toch niet helemaal tevreden over de plek waar je loopbaan je naartoe heeft gebracht? Zeg eens eerlijk: is de match tussen jouw kwaliteiten en je functie nog steeds made in heaven? Of zijn jij en je baan misschien wat uit elkaar gegroeid? Dan is het tijd om de regie te pakken en krachtige keuzes te maken in je werk en je loopbaan.

In dit boek vind je alle ingrediënten die je nodig hebt om doelgericht in actie te komen: 

- inspirerende interviews met mensen die krachtige keuzes hebben gemaakt; 
- concrete opdrachten om direct in beweging te komen;
- relevante inzichten uit de wetenschap praktisch vertaald;
- toegang tot een online Krachtige Keuze Scan inclusief persoonlijk feedbackrapport.
 

Niets houdt je meer tegen. Het is echt een kwestie van kiezen!

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Jessica van Wingerden

Jessica van Wingerden MBA MCC is Directeur Research bij Schouten & Nelissen en als onderzoeker verbonden aan de vakgroep Arbeids- en Organisatie Psychologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Jessica heeft Sociologie, Bedrijfskunde en Veranderkunde gestudeerd en is gepromoveerd in de arbeids- en organisatiepsychologie op het vraagstuk hoe interventies in organisaties eigen regie, bevlogenheid en prestaties van medewerkers kunnen stimuleren. Zij heeft zich de afgelopen 15 jaar binnen profit en non-profit organisaties bezig gehouden met vraagstukken rondom medewerker- en organisatieontwikkeling, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en prestaties.


Janneke Schenning

Janneke Schenning is directeur van Schouten & Nelissen University. Dit gespecialiseerde onderdeel van Schouten & Nelissen biedt geaccrediteerde en internationaal erkende masteropleidingen, internationale trainer- en coachopleidingen en internationale leiderschapsprogramma’s aan. Janneke studeerde Sociale & Organisatie Psychologie aan de Universiteit Utrecht en specialiseerde zich in teamontwikkeling. Een van haar passies en rode draad in haar carrière is het bevorderen van de uitwisseling tussen wetenschap en praktijk in het HRD vakgebied. Zo nam zij initiatief tot het samenstellen van dit boek en zette ze verbindende projecten op als voormalig directeur van NVO2 (Nederlandse Vereniging voor Opleiden en Ontwikkelen). Janneke is lid van de adviesraad van het Tijdschrift voor Organisatie Ontwikkeling (TvOO) en Expert Blogger voor HRBase.