Tango van de ikken Bekijk groter

Tango van de ikken

Voice Dialogue in relaties

9789462720893

Verkrijgbaar

Gebruik Voice Dialogue voor het onderhoud en verbeteren van je (werk)relatie. Een vervolg op de bestseller Ik (k)en mijn Ikken. Een nieuwe verfrissende kijk op relaties

Meer details

24,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2017
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's256p.

Meer informatie

Krijg inzicht in jezelf met Voice Dialogue
Heb jij al kennisgemaakt met al je ikken? Gekke vraag? Nee hoor! Ieder mens heeft verschillende kanten, subpersonen, ikken, die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken. Dat is het uitgangspunt van Voice Dialogue, een theorie die veel gebruikt wordt om inzicht in jezelf te krijgen. En die ook heel goed gebruikt kan worden om op een heel nieuwe manier naar relaties te kijken: je neemt je ikken immers mee in je relatie met de ander. Die ikken nemen vaak de regie van je over en bepalen dan tot wie je je aangetrokken voelt, en of de relatie een succes wordt.

De rol van de ikken in een relatie
In Tango van de ikken verduidelijkt Berry Collewijn welke subpersonen een rol spelen in je relatie. De Aanklager en de Innerlijke Criticus doen bijvoorbeeld weinig goeds voor de verbondenheid met je partner. Berry biedt je praktische handvatten om meer positief werkende ikken de regie te geven in je relatie. Zo kun je op cruciale momenten een nieuwe vorm in de relatie zoeken en weer een liefdevolle band creëren.

Voor nieuwe en bestaande relaties
Tango van de ikken is geschreven voor iedereen die een bestaande relatie wil verdiepen, een nieuwe relatie wil aangaan of een uitgedoofde relatie nieuw leven in wil blazen. Zelfs je (werk-)relaties in het algemeen zullen erdoor verbeteren.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Berry Collewijn

Berry Collewijn is co-auteur van Ik (k)en mijn ikken, geeft samen met haar partner Lex Mulder sinds 1995 opleidingen Voice Dialogue aan coaches en trainers in Amsterdam. Berry was als trainer actief in het begeleiden van gedragsveranderende trainingsprogrammas voor leidinggevenden en persoonlijke effectiviteit. Daarin maakte ze o.a. gebruik van de Theorie van de ikken. Ze staat in nauw contact met Hal & Sidra Stone, de grondleggers van Voice Dialogue, door wie ze geschoold is.