Fuck the quarterlife crisis Bekijk groter

Fuck the quarterlife crisis

Waardevolle lessen waar je écht gelukkig van wordt

9789462721029

Verkrijgbaar

Praktische life guide voor twintigers die worstelen met hun identiteit en het alledaagse leven.
Over vier overzichtelijke thema's: social media, succes, relaties en geluk.
Inzichten van verschillende experts, coaches, wetenschappers en ervaringsdeskundigen vullen Femkes eigen verhaal aan.

Meer details

14,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2017
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's160p.

Meer informatie

Twintigers maken in hun eerste volwassen decennium veel levensbepalende keuzes. Keuzestress, prestatiedruk en chronische twijfel zijn dan ook nooit ver weg. Niet gek dat het aantal twintigers met een burn-out bijna net zo hard stijgt als het aantal filters dat wordt gebruikt om elkaar online de loef af te steken. 'Druk zijn is succesvol' en 'middelmatigheid is falen' (toch?), dus de druk lijkt groter dan ooit. En dan heb je ineens een echte dip te pakken: de quarterlife crisis.

In Fuck the quarterlife crisis gaat Femke, twintiger én ervaringsdeskundige, in vier overzichtelijke thema's - social media, succes, relaties en geluk - op zoek naar antwoorden op moeilijke vraagstukken en uitdagingen waar twintigers mee worden geconfronteerd. Inzichten van verschillende experts, coaches, wetenschappers en ervaringsdeskundigen vullen Femkes eigen verhaal aan. Want: waarom lijkt het alsof anderen hun shit op orde hebben terwijl jij het niet eens voor elkaar krijgt om je bh bij je onderbroek te matchen?

Het resultaat is een praktische life guide met een knipoog voor twintigers, die bol staat van de herkenbare persoonlijke anekdotes, tips en inspirerende verhalen om succes, geluk en (bovenal) jezelf te vinden. Geschreven voor iedere twintiger die meer op schema loopt met het bingewatchen van haar favoriete serie dan qua leven. 

Auteurs

Femke Kamps

Femke Kamps is freelance editor en online content writer (MSc) en heeft een persoonlijke blog: YouniqueBlog.nl. In 2016 werd de auteur zelf van haar unicorn getrapt toen ze in haar persoonlijke quarterlife crisis terecht kwam.  Met Fuck the quarterlife crisis hoopt ze nu andere twintigers die worstelen met hun identiteit en het alledaagse leven te inspireren. Maar dan leuk. Want als ze één ding van haar quarterlife crisis heeft geleerd, dan is het wel om het leven met een korreltje zout te nemen. En wat roze sprinkles.