Grip op je stress Bekijk groter

Grip op je stress

Actief aan de slag om je werkdruk te verlagen

9789462720985

Verkrijgbaar

Werkboek om concreet aan de slag te gaan met je werkdruk.
Krijg inzicht in en leer grip te krijgen op de factoren die van invloed zijn op jouw werkplezier.

Meer details

19,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2017
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's148p.

Meer informatie

De belangrijkste persoon die iets aan jouw stress en onrust kan doen, dat ben jijzelf!

Met dit werkboek ga je actief aan de slag om je werkdruk en stress te verlagen. Je leert welke mogelijkheden je hebt om je werkdruk aan te pakken. En hoe jij verantwoordelijkheid kunt nemen voor jouw eigen leven en geluk. Hoe kun je leren 'nee' zeggen tegen een te hoge druk en leer je weer 'ja' zeggen tegen jezelf?

Er zijn vele factoren van invloed op de hoogte van jouw werkdruk. Je komt er in dit boek vele tegen. Bijvoorbeeld of je helder hebt wat je precies moet doen, of je je tijd goed indeelt, te veel te doen hebt, vaak wordt onderbroken in je werk, of je voldoende pauzes neemt, of je steun krijgt van collega's en of je alles perfect wilt doen. Snel het boek doorlezen op zoek naar de perfecte tip om jouw werkdruk te verlagen gaat niet. In dit boek ga je actief aan de slag en ontdek je zelf de tools die voor jou het beste werken. Je leert je werk te organiseren, grenzen aan te geven en je minder druk te maken.

Verlaag je werkstress met het Grip op je stress werkboek. Want iedereen heeft het druk, en jij kunt er nu iets aan doen.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Annemiek Tigchelaar

Annemiek Tigchelaar geeft op heldere en praktische wijze adviezen over efficiënt werken zonder stress. Zij is werkdruk coach, trainer en professional organizer. Zij hielp al talloze mensen meer rust en overzicht te ervaren.