Zorg je alleen voor anderen of ook voor jezelf? Bekijk groter

Zorg je alleen voor anderen of ook voor jezelf?

Je eigen behoeften voelen en vervullen

9789060208236

Verkrijgbaar

Met voorbeelden en een twintigtal uitvoerig beschreven oefeningen laat Regine Herbig zien hoe wij onszelf op invoelende wijze kunnen benaderen en op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak kunnen ondersteunen.

Meer details

12,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij De Toorts
Jaar van uitgave 2007, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 96p.

Meer informatie

De belangrijkste relatie in ons leven is die met onszelf. En toch gaan wij vaak minder liefdevol met onszelf om dan met anderen. Dit boek nodigt de lezer uit zich bewust te worden van zijn gevoelens en behoeften en goed voor zichzelf te zorgen.
Met voorbeelden en een twintigtal uitvoerig beschreven oefeningen laat Regine Herbig zien hoe wij onszelf op invoelende wijze kunnen benaderen en op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak kunnen ondersteunen. Vooral mensen die primair gehoor geven aan de vragen van de buitenwereld en moeite hebben bij zichzelf te blijven, zullen baat hebben bij dit boek. Zij zullen inspiratie opdoen hoe zij beter uit hun eigen kracht kunnen putten, en authentiek in het leven kunnen staan.

Met illustraties van Agaath Kapelle

Auteurs

Regine Herbig

Regine Herbig is zowel adem- als bewegingstherapeute en heeft een eigen werkwijze ontwikkeld die adem en beweging met elkaar verbindt. Zij heeft ruim 20 jaar een eigen praktijk in München gehad en was als docente lichaamswerk verbonden aan het conservatorium aldaar. Tegenwoordig heeft zij haar praktijk in Nederland en is gastdocente aan verschillende hogescholen.