Corepower Bekijk groter

Corepower

Zelfsturing vanuit je kern

9789079410033

Verkrijgbaar

Corepower, vooral steunend op het taoïsme en de themagecentreerde interactie TGI, helpt je met uiteenlopende oefeningen bij het ontwikkelen van je integriteit en persoonlijk leiderschap.

Meer details

28,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Conota
Jaar van uitgave 2011
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 216p.

Meer informatie

Weten wat belangrijk voor je is en ernaar leven. In balans zijn en je balans hervinden als je hem verliest. Leven in diepe verbondenheid met jezelf en de wereld rondom je.

Moeilijk? Gelukkig is persoonlijk leiderschap iets wat je kan ontwikkelen.

Het Corepowerboek helpt je bij het vergroten van je integriteit. Oefeningen zo uiteenlopend als meditaties, visualisaties, technieken uit de gevechtssport en het opstellen van psychologische modellen maken dat je kan groeien op de vlakken die jij wil. Het boek is praktisch opgedeeld in verschillende kwaliteiten waar je verbinding mee kan maken: kracht, liefde, wijsheid, spirit en aarde. Simpele vaardigheden als ademen in je buik, je hart openen en je aandacht focussen dienen als opstapje naar complexere vormen van zelfsturing en diepgaande transformaties. Die brengen je fysiek, emotioneel en mentaal meer in evenwicht en voeden je spiritueel. De effecten hiervan worden in je dagelijks leven snel voelbaar door bijvoorbeeld een grotere stressbestendigheid, gezond omgaan met grenzen, werken vanuit je hart en een groter bewustzijn van je doel op aarde.

Ook voor groepen en organisaties kan Corepower vruchtbaar zijn. De methode kan onder meer geblokkeerde groepsprocessen terug in gang zetten, de effectiviteit verhogen en de balans tussen de dynamiek en de opdracht van de groep herstellen.

Corepower steunt vooral op inzichten uit de Chinese filosofie van het taoïsme en de methode voor leidinggeven van themagecentreerde interactie (TGI).

Auteurs

Baud Vandenbemden

Baud Vandenbemden heeft jarenlang ervaring met het begeleiden van mensen naar diepere verbondenheid. Hij heeft met dit Corepowerprogramma reeds gewerkt bij diverse doelgroepen rond thema's als leiderschap, agressie, weerbaarheid en sociale en culturele verscheidenheid.


Lien De Coster (m.m.v.)

Lien De Coster hielp Corepower mee op punt zetten. Ze is Corepower master-teacher en kent de methode door en door. Tijdens het leven en reizen op verschillende plekken in de wereld, kwam ze steeds weer tot de kern: leven vanuit integriteit en verbondenheid. Wanneer ze schrijft, streeft ze ernaar dat op basis van die waarden te doen.