Patronen doorbreken Bekijk groter

Patronen doorbreken

Negatieve gevoelens en gewoonten herkennen en veranderen

9789057123559

Verkrijgbaar

Leer met schematherapie hoe patronen van gedrag, gedachten en gevoelens ontstaan en hoe je die kunt veranderen. Met veel voorbeelden en invuloefeningen.

Meer details

20,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2012
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 200p.

Meer informatie

Al meer dan 50.000 exemplaren verkocht

Maak je steeds weer dezelfde fouten in het leven, terwijl je je hebt voorgenomen om een volgende keer anders te reageren? Vertoont je gedrag hardnekkige patronen, die je zeer tegen je zin niet eenvoudig kunt doorbreken? In dat geval helpt schematherapie je verder.

Schematherapie leert je om de oorsprong van je gedragspatronen te doorgronden, hun invloed op je alledaagse leven te onderzoeken en jezelf zodanig te veranderen dat je je beter gaat voelen en beter voor jezelf kunt zorgen en opkomen.

Aan de hand van vele voorbeelden en online beschikbare invuloefeningen maakt Patronen doorbreken duidelijk hoe patronen van gedrag, gedachten en gevoelens zijn ontstaan en hoe je die kunt veranderen.

Gerelateerde titels

Auteurs

Hannie van Genderen

Hannie van Genderen is klinisch psychologe, psychotherapeute en supervisor vgct en werkzaam bij de RIAGG Maastricht. Zij is 25 jaar docent in de cognitieve gedragstherapie, de laatste vijf jaar met name in de schemagerichte cognitieve therapie.


Gitta Jacob

Gitta Jacob is als psycholoog verbonden aan de universiteit van Freiburg, Duitsland.


Laura Seebauer

Laura Seebauer is als psychotherapeut verbonden aan de universiteit van Freiburg, Duitsland.