Gezond zelfvertrouwen Bekijk groter

Gezond zelfvertrouwen

Verbeter je zelfwaardering stap voor stap

9789057123429

Verkrijgbaar

Verschuif de balans in de manier waarop je naar jezelf kijkt. Neem jezelf zoals je bent, inclusief je tekortkomingen en zwakheden, en leid een leven dat past bij je waarden en normen en wat jij belangrijk vindt.

Meer details

20,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2011
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 256p.

Meer informatie

Gezond zelfvertrouwen hebben, betekent niet dat je denkt dat je overal geweldig in bent. Dit boek gaat over het verschuiven van de balans in de manier waarop je naar jezelf kijkt. Dat je jezelf neemt zoals je bent, inclusief je tekortkomingen en zwakheden, en een leven leidt dat past bij je waarden en normen en wat jij belangrijk vindt. Op die manier werk je aan het verbeteren van je zelfvertrouwen.

Door het lezen van dit boek zul je:
- Begrijpen wat je natuurlijke zelfvertrouwen oorspronkelijk uit het lood geslagen heeft.
- Ontdekken hoe een gebrek aan zelfvertrouwen een vicieuze cirkel creëert, die verhindert dat je natuurlijke zelfvertrouwen zich volledig herstelt.
- Ervaren dat mild voor jezelf zijn een belangrijke rol speelt bij het opbouwen van zelfvertrouwen, en dat dit je kan helpen om een nieuwe, objectieve kijk te krijgen op wie je bent – een visie die realistischer en effectiever is.
- Je talenten en sterke kanten leren waarderen, en je tekortkomingen en zwakheden relativeren.

Auteurs

Melanie Fennell

Melanie Fennell is directeur van de postdoctorale opleiding in Advanced Cognitive Therapy Studies in Oxford. Daarnaast is ze verbonden aan Oxford University waar ze samen met Mark Williams onderzoek doet naar de effecten van Mindfulness Based Cognitive Therapy.