In balans op het werk (waaier) Bekijk groter

In balans op het werk (waaier)

9789462720817

Verkrijgbaar

Met deze waaier krijg je snel en praktisch zicht op de relatie tussen stress en energiebronnen en leer je hoe je beide goed kunt managen. Met ultrakorte en eenvoudige oefeningen je energie weer in balans.

Meer details

15,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2017
Bindwijzewaaier
Aantal pagina's46p.

Meer informatie

Je bent lekker aan het werk en je bent doorgaans in balans. Stress en vermoeidheid horen nou eenmaal bij het werkende leven, en gelukkig vind je genoeg gelegenheid om je batterij weer op te laden. Maar toch, soms komt er ineens wel erg veel op je af, is je werk spannender of moeilijker dan je dacht, of wordt er privé wat meer van je gevraagd. Dan kunnen de meeste mensen wel een steuntje in de rug gebruiken bij het bewaken van hun energiebalans.

Hoe zorg je voor meer energie, zonder dat dat weer een ingewikkelde en tijdrovende ‘to do’ op je lijstje is? Want daar zat je nou net niét op te wachten!

Manage je energiegevers en je stressbronnen
Met de waaier In balans op het werk krijg je snel en praktisch zicht op de relatie tussen stress en energiebronnen en leer je hoe je beide goed kunt managen. En je kunt je inzichten gelijk toepassen: je versterkt je energiegevers en je zwakt de effecten van de stressbronnen af. De ultrakorte en eenvoudige oefeningen focussen op je gedrag, gedachten en gevoelens en zijn zo gekozen dat je ze heel eenvoudig tussen je werkzaamheden door kunt doen. Die kleine momenten van aandacht hebben een verrassend grote impact: je hebt meer regie over hoe je je voelt en kunt de uitdagingen van alledag beter aan. Je werkende leven hoeft niet in balans te zijn, als jij het maar bent!

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Pauline de Vries

Pauline de Vries is internationaal consultant en coach voor Schouten Global. Zij is gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid en begeleidt organisaties, teams en individuen bij vraagstukken op het gebied van talentontwikkeling, vitaliteit en persoonlijk leiderschap.


Nienke Verhoeven

Nienke Verhoeven is sinds 2001 trainer bij Schouten & Nelissen. Zij geeft trainingen gericht op assertiviteit, presentatie en natuurlijk: acquisitie. Vanuit de vanzelfsprekendheid dat communicatie geen trucje is, leert ze deelnemers op plezierige wijze te acquireren.