Ik (k)en mijn ikken Bekijk groter

Ik (k)en mijn ikken

Ontdek andere kanten van jezelf met Voice Dialogue

9789058715241

Verkrijgbaar

Voor iedereen die zichzelf écht wil leren kennen.

Meer details

26,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2010
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's160p.

Meer informatie

In Ik (k)en mijn ikken nodigen de auteurs je uit eens op een andere manier naar jezelf te kijken, en jezelf te beschouwen als een persoon die niet uit één maar uit een heleboel ikken bestaat.

Je hebt verschillende kanten, delen of subpersonen die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken. Ze houden er verschillende gewoonten op na en hebben andere gevoelens en gedachten.

Het is leuk om zo naar jezelf te kijken, en het biedt een aantal voordelen. Zo wordt het helder waarom sommige mensen je meteen aantrekken en andere juist niet. En het wordt makkelijker te begrijpen waarom je soms dingen doet, zelfs als dat niet is wat je wilt doen.

Ik (k)en mijn ikken is geschreven voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en voor degenen die kennis willen maken met Voice Dialogue.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Karin Brugman

Ruim vijftien jaar werkt Karin Brugman (1968, gedragswetenschapper) als trainer, -coach en opleider voor organisaties. Na tien jaar in dienst te zijn geweest van trainingsbureau De Boertiengroep doet ze dat sinds 2008 vanuit haar eigen bedrijf De Onderstroom Training & Coaching.


Van dezelfde auteur:

Judith Budde

Judith Budde is werkzaam als manager, opleider, trainer en coach. Sinds 2000 geeft ze samen met René Meijer leiding aan conferentie- en opleidingscentrum Het Balkon (www.hetbalkon.nl) in Vasse. In dit gerenoveerde klooster brengen zij kennis van interventiekunde bij elkaar in opleidingen voor trainers, coaches, adviseurs en therapeuten.
Judith Budde geeft regelmatig workshops overal in het land naar aanleiding van haar boeken: Drama in bedrijf en Ik (k)en mijn ikken. Informatie daarover is te vinden op www.hetbalkon.nl onder programma's en data.


Van dezelfde auteur:

Berry Collewijn

Berry Collewijn is co-auteur van Ik (k)en mijn ikken, geeft samen met haar partner Lex Mulder sinds 1995 opleidingen Voice Dialogue aan coaches en trainers in Amsterdam. Berry was als trainer actief in het begeleiden van gedragsveranderende trainingsprogrammas voor leidinggevenden en persoonlijke effectiviteit. Daarin maakte ze o.a. gebruik van de Theorie van de ikken. Ze staat in nauw contact met Hal & Sidra Stone, de grondleggers van Voice Dialogue, door wie ze geschoold is.