Met recht begrepen! Bekijk groter

Met recht begrepen!

Oefeningen in tekstbegrip, samenvatten en woordenschat voor juristen

Verkrijgbaar

Leesvaardigheidstraining voor juristen. Oefeningen tekstbegrip, samenvatten, vatten van de juridische kern, verwijswoorden en woordenschat. Met extra oefeningen online. 2de geactualiseerde druk.

Meer details

40,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2019, 2de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 280p.

Meer informatie

Met recht begrepen! is de leesvaardigheidstraining voor juristen: meer dan 70 (juridische) teksten over onderwerpen uit het burgerlijk recht, het bestuursrecht en het strafrecht in combinatie met oefeningen tekstbegrip, samenvatten, vatten van de juridische kern, verwijswoorden en woordenschat. Door deze diversiteit aan teksten en oefeningen leren toekomstige juristen begrijpen wat er staat, structuur herkennen, hoofd- en bijzaken onderscheiden en de juridische kern vatten.

De code bij het boek geeft de gebruiker achttien maanden exclusieve toegang tot de website. De website bevat voor studenten extra oefeningen en een woordenlijst. Voor docenten zijn er tentamensuggesties en een docentenhandleiding beschikbaar.

Verschil met vorige editie:

  • Alle (juridische) teksten zijn geactualiseerd;
  • Het aantal teksten is uitgebreid;
  • Er zijn nieuwe oefeningen toegevoegd.

De methode Met recht begrepen! biedt een volledige module leesvaardigheid voor juristen die naast Juridische vaardigheden en Inleiding recht niet mag ontbreken in de verschillende rechtenopleidingen.

Gerelateerde titels

Downloaden

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Daisy van der Wagen-Huijskes

Drs. Daisy van der Wagen-Huijskes is neerlandica en werkzaam als hoofddocente aan de opleiding HBO-Rechten van de HAN University of Applied Sciences. 


Van dezelfde auteur:

Mitsy le Fèbre

Mr. Mitsy le Fèbre is juriste en hoofddocente juridische vaardigheden, procedeervaardigheden, bestuursrecht en socialezekerheidsrecht bij de opleiding HBO-Rechten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.