De snelle 800 keto Bekijk groter

De snelle 800 keto

Hoe je met een combinatie van snel afvallen en mediterraan eten je gezondheid duurzaam verbetert

9789057125744

Verkrijgbaar

De nieuwste wetenschappelijke inzichten in het ketogeen dieet (een dieet met veel vetten en eiwitten en zeer weinig koolhydraten). Een stap-voor-stap-programma met tips en advies, heerlijke recepten van Clare Bailey en een wekelijkse maaltijdplanner.

Meer details

20,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2022
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 256p.

Meer informatie

'Een briljant informatief boek over het optimaliseren van een ketodieet.' - Daily Mail

Michael Mosley presenteert de nieuwste wetenschappelijke inzichten om met het ketodieet snel gewist te verliezen en je gezondheid te verbeteren.

Door veel vetten en eiwitten en zeer weinig koolhydraten te eten raak je in ketose, waarbij je lichaam vet gaat verbranden in plaats van suiker. Dit proces van ‘het omzetten van de metabolische schakelaar’ heeft als bijkomend voordeel dat je minder honger hebt en een ketodieet relatief gemakkelijk volhoudt.

Het geheim van De Snelle 800 keto is de combinatie van het ketodieet met periodiek vasten, waardoor je snel in ketose raakt terwijl je geniet van heerlijk mediterraan eten. Het stap-voor-stap-programma bevat heerlijke recepten van Clare Bailey en wekelijkse maaltijdplanners.

Gerelateerde titels

Auteurs

Michael Mosley

Na zijn opleiding tot arts werd Dr. Michael Mosley documentairemaker en presentator bij BBC. Hij is auteur van de internationale bestsellers De Snelle 800 (het nieuwe 5:2 vastendieet), Het 8-weekse bloedsuikerdieet, Het slimmedarmendieet en Slaap vast.


Persartikels

De Morgen (1/07/2022) - "Deze arts roept op om weg te blijven van de voedingsindustrie: ‘Ze geeft niet op, net als de tabaksindustrie’” – Interview met Michael Mosley - lezen