Hoe keer je diabetes type 2 om? Bekijk groter

Hoe keer je diabetes type 2 om?

Het eenvoudige 3-stappenplan om weer gezond te worden

9789057125720

Verkrijgbaar

Wat gebeurt er in je lichaam bij diabetes type 2? En hoe kun je het omkeren? Herstel je gezondheid met deze eenvoudige en zeer toegankelijke gids doorheen het Newcastle-dieet.

Meer details

18,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2022
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 158p.

Meer informatie

Wat gebeurt er in je lichaam bij diabetes type 2? En hoe kun je het omkeren?

Professor Taylors onderzoek heeft aangetoond dat diabetes type 2 slechts één oorzaak kent - te veel vet in de lever en alvleesklier - en dat je diabetes of prediabetes kunt omkeren door met snel gewichtsverlies dit schadelijke inwendige vet weg te werken.

In deze eenvoudige en zeer toegankelijke gids neemt Taylor je mee door de drie stappen van zijn bewezen werkende Newcastle-dieet en legt hij uit hij hoe je het programma gemakkelijk kunt inpassen in je leven en je gezondheid kunt herstellen.

In zijn eerdere boek, Leven zonder diabetes, gaat Roy Taylor gedetailleerder in op zijn baanbrekende onderzoek naar de manier waarop het lichaam voedsel verwerkt en diabetes type 2 zich ontwikkelt.

Gerelateerde titels

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Roy Taylor

Professor Roy Taylor is hoogleraar geneeskunde en stofwisselingsziekten aan Newcastle University in Engeland en een van 's werelds meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van diabetes.


Persartikels

The Sunday Times Bestseller

'Het is een boek dat alle kenmerken heeft om een enorme bestseller te worden.' – The Guardian