Leven zonder diabetes Bekijk groter

Leven zonder diabetes

De definitieve gids voor het begrijpen en omkeren van diabetes type 2

9789057125423

Verwacht

Vul uw e-mail adres is, dan wordt u verwittigd wanneer het door u gekozen boek verschenen is.

Dieetprogramma waarmee diabetes type 2 kan worden gestopt en voorkomen. Zonder honger te hebben.

Meer details

21,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2021
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 320p.
Verwachte verschijningsdatum januari 2021

Meer informatie

Tijdens zijn onderzoek naar diabetes ontdekte professor Roy Taylor dat diabetes type 2 omkeerbaar is. Dat was een enorme doorbraak in de medische wetenschap. Met zijn dieetprogramma kunnen we de ziekte stoppen en voorkomen.

Steeds meer mensen ontwikkelen door hun leefstijl en eetpatroon diabetes type 2. Deze aandoening werd lang beschouwd als een ongeneeslijke, levenslange aandoening die gepaard gaat met pijn, verlies van gezichtsvermogen, amputatie en zelfs een vroegtijdige dood. Maar er is hoop.

Bij diabetes type 2 bevatten de lever en de alvleesklier te veel vet, waardoor het functioneren van beide organen verstoord is geraakt. Door gewicht te verliezen kunnen ze weer normaal gaan werken en kan het omkeerproces beginnen. Met het dieetprogramma van Leven zonder diabetes kan iedereen in 8 weken 15 kilo afvallen, zonder honger te hebben, en kan diabetes 2 worden gestopt.

‘Roy Taylor laat de wereld zien hoe je van diabetes type 2 af kunt komen.’ – dr. Michael Mosley

Gerelateerde titels

Auteurs

Roy Taylor

Roy Taylor is hoogleraar aan de universiteit van Newcastle en doet al meer dan veertig jaar onderzoek naar diabetes. In 2017 vond hij wetenschappelijke bewijs voor de omkeerbaarheid van diabetes type 2.