Het slimmedarmendieet-kookboek Bekijk groter

Het slimmedarmendieet-kookboek

150 heerlijke recepten om je darmen te herstellen en je gezondheid en welzijn een oppepper te geven

9789057125263

Verkrijgbaar

Heerlijke en gezonde recepten bij de internationale bestseller Het slimmedarmendieet van Dr. Michael Mosley. Alles wat je nodig hebt om je darmen optimaal gezond te houden en de manier waarop je eet voorgoed te veranderen.

Meer details

24,99 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2019
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 232p.

Meer informatie

Over Het slimmedarmendieet: ‘Nu kan iedereen een dieetplan implementeren en begrijpen waarom het werkt.’ - Dr. Barry Marshall, Nobelprijswinnaar geneeskunde

Dit prachtige kookboek bevat voedingstips voor een optimale gezondheid van je darmen. Het biedt heerlijke, zorgvuldig samengestelde recepten voor bijvoorbeeld bouillons met een heilzame werking, enzymenstimulerende salades, en gerechten die rijk zijn aan pre- en probiotica – compleet met maaltijdplanners, tips voor 5:2 vastendagen van 800 calorieën en essentiële voedingsinformatie.

Het slimmedarmendieet-kookboek heeft alles wat je nodig hebt om je darmen optimaal gezond te houden en de manier waarop je eet voorgoed te veranderen – of je nu een prikkelbare darm of een voedselintolerantie hebt, of gewoon de schade die is aangericht door bewerkte voedingsmiddelen en antibiotica ongedaan wilt maken.

Clare Bailey en Michael Mosley

Michael Mosley en Clare Bailey (foto: Joe Sarah)

Gerelateerde titels

Auteurs

Clare Bailey

Dr. Clare Bailey is huisarts en doet dieetonderzoek aan de Universiteit van Oxford. Ze is getrouwd met Michael Mosley, auteur van Het slimmedarmendieet.

Foto: Joe Sarah


Joy Skipper

Joy Skipper is voedingsdeskundige en kookboekenschrijver.

Foto: Joe Sarah