Het slimmedarmendieet Bekijk groter

Het slimmedarmendieet

Hoe je je lichaam van binnenuit radicaal kunt veranderen

9789057124952

Verkrijgbaar

Een onthullende reis door je darmen. Over darmflora en de invloed ervan op stemming, gewicht en immuunsysteem. Met recepten, checklists en tips om je darmen gezonder te maken.
Meteen in de TopTien van boek.be

Meer details

20,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2018
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 304p.

Meer informatie

Meteen in de TopTien van boek.be

Inclusief een 2-fasen dieetplan om je darmen te herstellen en te resetten.

Je darmen zijn verbazingwekkend slim en bevatten miljoenen neuronen. Ze zijn ook de thuisbasis van 1 à 2 kilo microbioom, een leger van microben die je stemming, je gewicht en je immuunsysteem beïnvloeden.

Dr. Michael Mosley neemt ons mee op een onthullende reis door de darmen. Hij laat zien hoe junkfood en overmatig gebruik van antibiotica veel ‘goede’ darmbacteriën hebben weggevaagd, wat heeft geleid tot epidemieën van allergieën, voedselintoleranties en obesitas.

Er bestaat voedsel dat goed is voor je darmflora, maar van slechts zeer weinig producten zoals prebiotica, probiotica en supplementen is de positieve werking op de darmflora wetenschappelijk bewezen. Dr. Mosley legt uit welke nuttig zijn en welke niet.

Het slimmedarmendieet bevat vele recepten, menuplannen, checklists en tips – alles wat je nodig hebt om je eetgewoontes aan te passen en je darmen gezonder te maken.

Gerelateerde titels

Auteurs

Michael Mosley

Na zijn opleiding tot arts werd Dr. Michael Mosley documentairemaker en presentator bij BBC. Hij is auteur van de internationale bestsellers De Snelle 800 (het nieuwe 5:2 vastendieet), Het 8-weekse bloedsuikerdieet, Het slimmedarmendieet en Slaap vast.