In prijs verlaagd! Turks 1 - Hos geldin Bekijk groter

Turks 1 - Hos geldin

Stap voor stap Turks - werkboek

9789054601364

Verkrijgbaar

14,95 € incl. btw

-50%

Datasheet

Uitgeverij Bulaaq
Jaar van uitgave 2006, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 192p.
Extra geïllustreerd, met cd

Meer informatie

Turks is een wereldtaal met ruim 150 miljoen sprekers, die in Turkije en andere landen wonen, waaronder Nederland. Er is een groeiende behoefte aan mensen die het Turks beheersen. Je kunt het bijvoorbeeld nodig hebben als je gaat werken bij een Nederlands of internationaal bedrijf dat contacten heeft met Turkstalige landen, in ziekenhuizen, de bejaardenzorg, bij de politie en vele andere medische en maatschappelijke instellingen in Nederland. Ook in de reis en horecawereld kun je het Turks goed gebruiken. Daarnaast bieden de gesprekken met Turkije als toekomstig lid van Europa veel interessante mogelijkheden.

Alle leerlingen in het voortgezet onderwijs kunnen het vak Turks mits de school dit aanbiedt kiezen als een volwaardige moderne vreemde taal.

Dit is het eerste deel van de methode Stap voor stap Turks die is ontwikkeld voor het VMBO. Dit deel heet Hos geldin. Er volgen nog drie delen. Bij elk deel wordt audiomateriaal meegeleverd, voor de docenten is bij elk deel een handleiding beschikbaar.

Deze methode is ontwikkeld door APS te Utrecht

Auteurs

Seyit Dereli


Erol Sanburkan


Salih Simsek


Kadir Türkmen

Hans Theunissen en Kadir Türkmen zijn docent Turkse talen en culturen aan de Universiteit Utrecht. Zij hebben deze leergrammatica gedurende een lange reeks van jaren ontwikkeld en in lessituaties beproefd. De studieresultaten zijn sindsdien met sprongen vooruitgegaan.


M. Ali Ocak (redactie)


Mustafa Deger (illustraties)