Breinopeners Bekijk groter

Breinopeners

Breinkennis voor leren en ontwikkelen in organisaties

9789462721982

Verkrijgbaar

Actuele breinkennis, nieuwe leertrends en thema's. Het echte antwoord op de vraag: hoe leren mensen in organisaties nu het beste?

Meer details

24,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2019
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's160p.

Meer informatie

In 2012 verscheen Brein in training, een boek over de toepassing in trainingen van wetenschappelijke kennis over het brein. Sindsdien is er veel veranderd: de neurowetenschap heeft niet stil gezeten en opleiden en  trainen gebeurt meer en meer ook op de werkplek of onafhankelijk van tijd en plaats. Bovendien verwachten we van werknemers maximale flexibiliteit om mee te kunnen bewegen met veranderende organisaties en omgevingen.

Oplossingen voor ontwikkelvragen van vandaag
Deze nieuwe en volledig herziene uitgave biedt actuele breinkennis, die verrassende oplossingen biedt voor de ontwikkelvragen van vandaag. Nieuwe leertrends en thema’s komen aan de orde: werken met robots en artificial intelligence, leren op het werk en met behulp van nieuwe techniek, het leren van ouderen, omgaan met stress en wendbaar blijven. En natuurlijk bevat dit boek veel voorbeelden uit de praktijk: leren van anderen, daar geniet ons brein immers van! 

Breinopeners is een onmisbaar boek voor iedereen die op zoek is naar het échte antwoord op de vraag: hoe leren mensen in organisaties nu het beste? 

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Ria van Dinteren

Ria van Dinteren studeerde onderwijskunde en heeft een bedrijfskundige achtergrond. Ze heeft een eigen bureau 'Breinwerk' voor organisatieadvies, coaching en training. Het is haar passie om mensen en organisaties te laten inzien dat leren leuk kan zijn, dat verstand en gevoel samen moeten komen willen onze hersenen echt leren. Creatief, pragmatisch en effectief zijn daarbij sleutelbegrippen. In 2010 verscheen haar eerste boek Brein@work dat ze samen met Nina Lazeron maakte en dat in 2011 genomineerd werd als Managementboek van het jaar.