30 Creatieve workouts Bekijk groter

30 Creatieve workouts

Versterk de creativiteit in je organisatie

9789462722026

Verkrijgbaar

Beeldend kunstenaar Ina Sok inspireert medewerkers, teams en managers in organisaties om buiten de vertrouwde kaders te werken. Mooi vormgegeven boek. Ideaal cadeau (voor jezelf).

Meer details

24,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2019
Bindwijzepaperback
Aantal pagina's160p.

Meer informatie

Elke organisatie heeft creativiteit nodig om flexibel en innovatief te blijven. Maar hoe word je eigenlijk creatiever?

Kijk de kunst af en laat je inspireren
Creatieve experts, zoals beeldend kunstenaars, ontwerpers, dansers, architecten, schrijvers en muzikanten weten als geen ander hoe je je creativiteit krachtig inzet. Hun flexibele houding, eigenzinnige kijk op complexe zaken en natuurlijke drive om te innoveren zijn aanstekelijk. Je wordt er blij van en je krijgt zin om aan de slag te gaan. Dát is de juiste houding om echt iets nieuws te bedenken.

Je bent niet creatief? Simpel: het is een kwestie van trainen. Versterk diepgaand je creativiteit met deze 30 workouts. Jij, je team én je organisatie zullen bruisen van de nieuwe ideeën. Maar let op: het is niet zonder risico! Misschien word je wel net zo eigenzinnig en vrij in je werk als de kunstenaars in dit boek. En creativiteit kan ook chaos brengen. Hoe ga je daarmee om?

Beeldend kunstenaar Ina Sok inspireert medewerkers, teams en managers in organisaties om buiten de vertrouwde kaders te werken. Naast haar kunstactiviteiten was ze veertien jaar werkzaam in een zakelijke omgeving, onder meer als teamleider en senior adviseur. In 30 Creatieve workouts komen haar persoonlijke ervaringen samen met wetenschappelijke inzichten en lessen van andere creatieven. Ze verzorgde zelf het artwork.

Auteurs

Ina Sok

Ina Sok was, naast haar werk als kunstenaar, veertien jaar werkzaam in een zakelijke omgeving, onder meer als teamleider en senior adviseur. Zij ontdekte deze nieuwe wereld zoals kinderen alles voor het eerst ervaren: nieuwsgierig, met verwondering en zonder precies de regels te snappen. 30 Creatieve workouts laat zien hoe de aanpak van een kunstenaar van bijzondere toegevoegde waarde kan zijn voor organisaties.