How to ACT Bekijk groter

How to ACT

De ultieme gids voor gevorderden

9789462722019

Verwacht

Vul uw e-mail adres is, dan wordt u verwittigd wanneer het door u gekozen boek verschenen is.

Een helder en uitnodigend boek dat naar het hart van Acceptance and Commitment Therapy (ACT) gaat. Een verdieping op de bestaande basisliteratuur over ACT.

Meer details

49,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thema
Jaar van uitgave 2019
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 352p.
Verwachte verschijningsdatum oktober 2020

Meer informatie

In dit boek neemt Gijs Jansen je mee naar het hart van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). In duidelijke taal en met de nodige humor, word je uitgenodigd om dit gedachtegoed tot in je tenen te gaan ervaren. Je zult ontdekken hoe een ACT-therapeut denkt en redeneert, en hoe je deze denkwijze direct kunt omzetten in therapeutische interventies.

How to ACT is bedoeld als een verdieping op de bestaande basisliteratuur over ACT. Je leert stap voor stap over Relational Frame Theory (RFT), gedragsanalyse en de verschillende processen binnen deze therapievorm. Hierna ben je klaar om procesgericht te gaan werken. Dat betekent dat je direct leert in te spelen op de voorzetjes van cliënten. 

Gesteund door een enorme hoeveelheid online materiaal – audio-opnames, video-demonstraties, afbeeldingen, modellen enhand-outs – krijg je alles in handen om ACT op topniveau te gaan toepassen.

"How to ACT is aan te bevelen, of je nu al wat weet over ACT of nog niet. Het boek leest als een trein en wijdt je kort en krachtig in in de principes van ACT. Ook al wist ik al best wat over ACT, het boek heeft mij echt een aantal eye-openers gegeven." - Dr. Pieternel Dijkstra, sociaal psycholoog, auteur, trainer en wetenschappelijk onderzoeker

Gerelateerde titels

Auteurs

Gijs Jansen

Gijs Jansen is psycholoog, supervisor en opleider in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) bij Seetrue mindfulnessopleidingen. Hij heeft inmiddels een lijst van boeken en publicaties op zijn naam staan, waaronder de bestsellers Denk wat je wilt, doe wat je droomt, Leef!, Laat los en Omarm jezelf. Naast opleidingen verzorgt Gijs workshops door het hele land en is hij e-coach bij Psychologie Magazine. Meer weten? Kijk op act-opleiding.nl en actencoaching.nl.